Van plan om een huis te kopen in de Betuwe?

Wil jij wonen tussen rivieren en dijken en elke dag via pittoreske wegen ‘thuis’ komen? De drukke stad misschien wel uit en meer huis voor je geld? Droom je al van zelf sap te maken met de appels en peren uit je eigen boomgaard? Middenin Nederland, op een steenworp afstand van de Randstad, tussen dijken, rivieren en boomgaarden, ligt onze prachtige Betuwe. De Betuwe is meer dan ‘Flipje Tiel’; hier kun je uren lang struinen, fietsen en tours maken over dijken, langs rivieren en door lieflijke dorpjes. In de lente is het een waar paradijs waar de lentebloesems je in grote getalen uitbundig begroeten. Wonen in de Betuwe is eigenlijk een beetje een gevoel van vakantie zodra je de rivieren oversteekt. Wij weten er alles van!

Op zoek naar dat ene leuke huis in de Betuwe

Ben je van plan om een huis te kopen in de Betuwe en kun jij onze hulp hiervoor wel gebruiken? Bij Witte Makelaars kun je gebruik maken van onze gratis zoekservice waarmee je dagelijks het nieuwste aanbod koopwoningen in je mailbox ontvangt, nog voordat een woning op funda.nl staat! Je kunt ook een betaalde zoekopdracht geven aan ons als aankoopmakelaar. Dan gaan we met jouw woonwensen gericht op zoek naar een woning in de Betuwe die bij jou past. Wij beschikken over een groot netwerk en we zijn altijd als eerste op de hoogte van koopwoningen die in de Betuwe op de markt komen. Bel of mail gerust en laat ons weten waar jij naar zoekt, we helpen je graag!

Omgeving en voorzieningen

De Betuwe is van alle kanten goed te bereiken vanuit steden als Tiel, Nijmegen, Den-Bosch en Utrecht via de A15. Er is ruimte om te recreëren, te varen, te sporten, te wandelen, te fietsen.  Want wat dacht je van bootje varen op de Linge? En wil je echt actief aan het water bezig zijn, dan doe je dat in De Beldert waar een angstaanjagend hoge glijbaan zorgt voor veel plezier bij vooral onze jongeren. Wandel je graag (met je hond) door het bos? Je denkt bij de Betuwe niet meteen aan bossen, maar we hebben ze wel! Neem bijvoorbeeld landgoed Mariënwaerdt, het Zoelense bos of het Ommerense bos. In de Betuwe vind je ook de leukste en meest bijzondere uiteenlopende eet- en drinkgelegenheden. Van de bijzondere theetuin River Lounge in Heesselt tot het hippe Brasserie Streek in Culemborg waar je kids net zo welkom zijn als jij. Zien wij jou binnenkort voor een rondleiding in een van onze mooie dorpen in de Betuwe?

Dit staat er te koop in de Betuwe

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu