Van plan om een huis te kopen in
West Maas & Waal?

Onder de groene hemel in de blauwe zon.. Boudewijn de Groot zong er in 1966 al over: het land van Maas en Waal. De naam zegt het al, het land van Maas en Waal is gelegen tussen de rivieren de Maas en de Waal. Niet zo gek dus dat de regio bekend staat om zijn prachtige landschap, diverse wandel- en fietsroutes en heerlijke recreatiegebieden. Maas & Waal bestaat uit verschillende dorpjes, van klein tot groot welke allemaal hun eigen kenmerken en karakter hebben. Maas & Waal is een heerlijk gebied om te wonen.

Ben jij van plan om naar Maas & Waal te verhuizen? We helpen je graag met het vinden van jouw nieuwe thuis! We kunnen je een gratis zoekprofiel aanbieden, waarin jij al het nieuwe aanbod koopwoningen per mail toegestuurd krijgt, soms nog voor de woning op Funda staat! Wil je er voor kiezen om samen met ons op zoek te gaan naar het huis van je dromen? Onze enthousiaste aankoopmakelaars staan klaar om met jou het land van Maas & Waal door te crossen. Terwijl jij let op je gevoel ondersteunen wij je bij de complexe, juridische en technische aspecten welke komen kijken bij het aankopen van een huis. Zo wordt een huis kopen in West Maas & Waal een stuk makkelijker en leuker!

In welk dorp voel jij je het meest thuis?

Zoals gezegd bestaat Maas & Waal uit verschillende dorpjes, maar welk dorp heeft jouw voorkeur? Ieder dorp heeft zijn eigen kenmerken en karakter, van klein tot groot, van een Hanzestad tot een dorp met veel voorzieningen. In Maas & Waal is voor ieder wat wils te vinden. Zo heb je Beneden-Leeuwen, in de volksmond Lauwe genoemd: dit dorp heeft verreweg de meeste voorzieningen, en inwoners uit omliggende dorpjes komen hier dan ook graag om een terrasje te pakken of gewoon een middagje te winkelen. Toch op zoek naar iets meer rust? Bekijk dan Wamel of Boven-Leeuwen eens, gelegen direct naast Beneden-Leeuwen. Deze dorpen zijn wat kleiner en idyllischer en toch zijn alle voorzieningen nabij. En dan Dreumel; de plek waar de drie dijken samen komen. Dreumel ligt nabij het Driedijkenpunt waar de Waaldijk, de Maasdijk en de Heerewaardense Afsluitdijk samenkomen. Dreumel heeft zijn eigen basisvoorzieningen zoals een supermarkt en drogist, in vergelijking met andere kleinere dorpen in de regio.

Zo, nu hebben we alle dorpen langs de Waal gehad. Op naar de Maas waar je de dorpen Alphen, Altforst, Appeltern en Maasbommel vindt. Al deze dorpjes staan bekend om rust en ruimte. Aan de Maas heb je diverse restaurants, Bed & Breakfasts en camping het Groene Eiland. Deze camping is gelegen in watergebied De Gouden Ham waar je terecht kunt voor een dagje relaxen, zwemmen of watersporten. Iets minder actief? Een stukje verderop ligt het grootste tuininspiratiepark van Nederland: de Tuinen van Appeltern. Of je bezoekt Maasbommel, de kleinste Hanzestad van Nederland. Is een bezoekje voor jou niet genoeg en wil je graag, net als wij, in dit prachtige gebied wonen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we kunnen niet wachten om je in Maas & Waal te verwelkomen.

Dit staat er te koop in Maas en Waal

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 64 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu