Van plan om een huis te kopen in Kerk-Avezaath?

Kerk-Avezaath.. een gemoedelijk dorp in de gemeente Buren. Een huis kopen in Kerk-Avezaath staat garant voor genieten van rust, ruimte en een groene omgeving. Kerk-Avezaath heeft een boeiend verenigingsleven: zo zijn er een voetbal-, gymnastiek- en tennisclub en is er een dorpshuis met een kinderopvang en gymlessen voor senioren. In Kerk-Avezaath hangt een fijne dorpse sfeer en zijn diverse voorzieningen dichtbij zoals een basisschool en een restaurant. Een van de grootste evenementen in het dorp is toch wel het Lentefeest, een jaarlijks terugkerend festival met grote namen zoals Guus Meeuwis, Mart Hoogkamer en André Hazes. Als inwoner van Kerk-Avezaath en omstreken mag je dit festival zeker niet overslaan, dus hopelijk zien we jou daar!

Omgeving

Kerk-Avezaath ligt op enkele minuten van de stad Tiel waar je terecht kunt voor o.a. je dagelijkse boodschappen, medische voorzieningen, waaronder ziekenhuis Rivierenland en middelbare scholen. Daarnaast zit je vanuit Kerk-Avezaath binnen enkele minuten op de snelweg A15, de snelwegverbinding tussen de A27 en de A2. Ideaal voor een dagje naar Utrecht, Den Bosch, Arnhem of Nijmegen! Minder geïnteresseerd in de stad en juist op zoek naar de natuur? Via het Teisterbantpad in Kerk-Avezaath maak je een prachtige wandeling door de natuur rond Kerk-Avezaath en Zoelen. Onderweg kom je langs diverse boomgaarden, monumentale boerderijen en het oude landgoed Kasteel Soelen. Zoals de organisatie zelf zegt: klompen aan, rugzak op en gaan!

Nieuwbouw

Na jaren van wachten is er eindelijk weer wat nieuwbouw in aantocht. Komende jaren zal Kerk-Avezaath uitgebreid worden met een gevarieerd aanbod van ca. 75 koop- en huurwoningen. Ben jij van plan om naar Kerk-Avezaath te verhuizen en ben je benieuwd  naar deze nieuwbouwwoningen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we gaan er graag met je over in gesprek!

Dit staat er te koop in Kerk-Avezaath

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu