Wij ontzorgen van A tot Z

Vanaf het eerste contact proberen wij het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken, een woning verkopen is immers al spannend genoeg en doe je niet iedere dag! Persoonlijke en oprechte aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Niet iedere verkoper is hetzelfde of heeft dezelfde wensen. Zo bieden wij voor iedere woning een verkoopplan op maat om de gestelde doelen te behalen!

Dit doen wij voor jou! Na de gratis waardebepaling blijven wij op ieder moment betrokken en denken wij graag mee. Zo ontzorgen wij van bezichtiging tot notaris en hebben wij in principe vervangende woonruimte beschikbaar na de verkoop, indien gewenst.

Onze voordelen

Onze waardebepaling is gratis en vrijblijvend
Wij bieden een sterk verkoopplan op maat
Grootste social media makelaar van Tiel
Onze marktkennis garandeert een vlotte verkoop
Vervangende woonruimte in principe beschikbaar
Wij doen met veel plezier net die stap extra

Hoe verkopen wij jouw woning?

Ons stappenplan voor een succesvolle verkoop.

Kennismaken tijdens een vrijblijvende afspraak

Wanneer je besluit om jouw woning te verkopen plannen we een gratis waardebepaling in met één van onze makelaars. Tijdens dit gesprek wil de makelaar vooral weten wat er voor jou écht toe doet.

Wat is jouw woning écht waard

Voordat wij langs komen doen we uiteraard ons huiswerk. Dit betekent dat we in veel gevallen direct een waarde af kunnen geven.

Voorbereiding dossier

Als het gevoel van beide kanten goed is gaan we samen ons dossier tot in de puntjes uitwerken. Want ook in ons vak is goede voorbereiding het halve werk.

Verkoopplan op maat

Voor het maximale resultaat en zichtbaarheid stemmen wij alle verkooptools goed op elkaar af. Denk hierbij niet alleen aan een pakkende tekst of fotografie. Wij hebben namelijk veel meer in petto!

Publicatie online

Het is zo ver, we gaan online! Naast ons grote social media netwerk en Funda gebruiken wij meerdere tools om potentiële kopers te werven. Benieuwd naar onze strategie? Bel gerust.

Bezichtigingen

Het moment suprême; huis netjes, dossier op orde. Onze makelaars hebben er weer zin in. Hier worden wij enthousiast van en dit brengen wij met plezier over naar de kijkers!

Biedingsproces

Na de bezichtigingen volgt de biedingsprocedure; onze makelaar adviseert, uiteindelijk bepaal je altijd zelf.

Jouw woning is verkocht!

Tevreden met de uitkomst? Dan zorgen wij ervoor dat alles netjes afgehandeld wordt. Na het tekenen van de koopakte houden wij de voortgang in de gaten. Woning definitief verkocht? Tijd voor iets lekkers!

Gratis waardebepaling door de makelaar?  Waarom Witte?

  Witte woont

  Wij vinden voor iedereen
  hét (t)huis

  Witte werkt

  Wij bieden een sterk
  marketingplan op maat

  Witte waarde

  Onze waardebepaling is
  gratis

  Witte weet

  Onze marktkennis
  garandeert een vlotte
  verkoop

  Witte wint

  Voor jou! In prijs, overige
  afspraken en ontzorgen

  Reviews

  Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

  Menu