Van plan om een huis te kopen in Buren?

Wonen in Oranjestad Buren.. of je nu woont in het historische stadsdeel of in een van de omliggende buurten: in Buren woon je prinsheerlijk. Ben jij van plan om te verhuizen naar het historische Buren? Witte Makelaars staat voor je klaar met een team van ervaren makelaars en een enthousiaste binnendienst om jou met plezier te  helpen bij het vinden van jouw nieuwe koopwoning. Wij kennen de Betuwe als geen ander!

De parel van de Betuwe

De geschiedenis van de binnenstad van Buren ligt letterlijk op straat. Wanneer door de gezellige smalle straatjes loopt ga je helemaal terug in de geschiedenis. Wandel langs de Synagoge, pittoreske huisjes en de stadspoort en breng eens een bezoek aan de St. Lambertuskerk of het Marechausseemuseum! Tijdens de stadswandeling ontdek je de mooiste verborgen plekken en gebouwen en leer je alles over de geschiedenis van deze vestingstad. Verder vind je in Buren diverse restaurantjes en terrasjes waar je heerlijk wat kunt eten of drinken.

Benieuwd wat er binnenkort te koop komt in Buren?

Wij gaan graag samen met jou op zoek naar jouw nieuwe koopwoning. We bieden je een gratis zoekprofiel aan waarbij jij al het nieuwe aanbod in Buren per mail toegestuurd krijgt, vaak nog voordat het op Funda staat. Wil je graag hulp bij het aankopen van een woning? We brengen je met plezier in contact met een van onze deskundige aankoopmakelaars Bart en Lucienne, zij vertellen je maar al te graag wat Witte Makelaars voor jou kan betekenen!

Dit staat er te koop in Buren

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu