Je huis verkopen in Tiel of omgeving? Is jouw huis te klein geworden of ben je juist toe aan een kleiner huis? Wil je eigenlijk nu wel eens een tuin in plaats van dat pittoreske balkon op het zuiden? Jouw huis verkopen in Tiel kan jou de nieuwe kansen en mogelijkheden bieden die je nodig hebt op dit moment! Doordat wij hét makelaarskantoor van Tiel en omgeving zijn met enthousiaste en ervaren NVM-makelaars, het grootste social media bereik, een gespecialiseerde marketingafdeling en een vaste woningfotograaf, kunnen we jouw huis verkopen voor de beste prijs en voorwaarden. Wij ontzorgen je van A tot Z bij het verkopen van jouw huis.

De stappen naar een succesvolle verkoop:

Gratis waardebepaling

Het begint met jouw vraag: wat is mijn huis in de huidige markt eigenlijk waard? Bij Witte Makelaars combineren we onze gratis waardebepaling altijd met een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we je eerst leren kennen en weten we wat er voor jou écht toe doet. Dit helpt ons om vervolgens een verkoopstrategie te kunnen uitstippelen die perfect aansluit bij jouw wensen. Net als je woning is ook iedere verkoop uniek: daarom verdient ieder huis een uniek verkoopplan en jij een persoonlijke aanpak.

Witte Marketing

Top dat je voor ons hebt gekozen. We gaan direct met passie en enthousiasme aan de slag! Via ons online dossier wisselen we op een makkelijke manier benodigde documenten uit en houden we elkaar op de hoogte. Bij Witte Makelaars weten we als geen ander hoe we een huis verkopen in Tiel en omgeving. We gooien alvast een balletje op in ons netwerk en onze grote database aan woningzoekenden en kijken of er alvast een juiste match tussen zit. Onze huisfotograaf maakt professionele (drone) foto’s en video’s om te zorgen dat jouw woning goed en realistisch in beeld wordt gebracht. Er wordt een mooie (digitale) brochure gemaakt en pakkende teksten geschreven voor Funda, wittemakelaars.nl en social media.

Ons toegewijde marketing team zorgt ervoor dat jouw huis op de juiste tijd bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt. Ons marketing team weet als geen ander met welke kenmerken jouw huis op internet geplaatst moet worden om een zo groot mogelijk bereik te creëren. Maar daar blijft het niet bij.. wij hebben namelijk veel meer in petto. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op, een van onze makelaars legt het je graag uit!

Het beste resultaat

Als jouw huis ‘online’ staat, zijn alle ogen gericht op de verkoop van jouw woning. Tijdens bezichtigingen geven we kandidaat kopers tijd en aandacht om jouw woning te bekijken en brengen we ons enthousiasme graag over op de kijkers. Na de bezichtiging laat jouw makelaar je weten hoe het is gegaan en in welke mate er concrete interesse is bij de kijkers. Als er biedingen binnen komen neemt jouw makelaar die met je door en geeft advies over de voorwaarden die eventueel gesteld worden. Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen en zo gaan we samen voor het beste resultaat.

Verkocht!

Wanneer er overeenstemming is met beide partijen en de gelukkige kopers van jouw woning zijn ingelicht zorgen wij ervoor dat de koopovereenkomst zorgvuldig wordt opgemaakt. Alle formaliteiten die hierbij komen kijken worden netjes afgehandeld. Laat dat maar aan ons over, we zijn er om jou volledig te ontzorgen bij het verkopen van je huis. We begeleiden je met betrokkenheid en plezier tot de officiële sleutel- en eigendomsoverdracht bij de notaris. Ook na de verkoop houden we graag contact met je zodat jij de weg blijft kennen naar het gezellige team van Witte Makelaars. We staan met plezier voor je klaar, en altijd geldt: kwaliteit staat voorop!

Gratis waardebepaling door de makelaar?  Waarom Witte?

  Witte woont

  Wij vinden voor iedereen
  hét (t)huis

  Witte werkt

  Wij bieden een sterk
  marketingplan op maat

  Witte waarde

  Onze waardebepaling is
  gratis

  Witte weet

  Onze marktkennis
  garandeert een vlotte
  verkoop

  Witte wint

  Voor jou! In prijs, overige
  afspraken en ontzorgen

  Reviews

  Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

  Menu