Van plan om een huis te kopen in Maurik?

Ben jij van plan om een huis te kopen in Maurik? Wat leuk! Er komt veel kijken bij het kopen van een huis, vaak dingen die je niet elke dag doet of mee maakt. Van de speurtocht op Funda tot het bezichtigen en daarna het onderhandelen. Het is vaak een hele spannende periode, mede doordat het voor velen van ons de grootste aankoop in ons leven is. Juist dan is het fijn om samen met een deskundig iemand op zoek te gaan naar het huis van je dromen. Waarom? We begeleiden en adviseren je tijdens het hele proces, we kennen de markt en we kennen de trucjes van het scherp onderhandelen. Kortom: we helpen je om goede keuzes te maken welke je ook nog eens geld kunnen besparen!

Wil je tijdens je zoektocht naar een koopwoning graag begeleid worden door je eigen NVM-aankoopmakelaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, zodat jij jouw droomwoning kunt kopen onder de beste voorwaarden. Toch liever zelf op zoek? Ook dan helpen we je graag! Dit doen wij door middel van een gratis zoekprofiel waarin jij al het nieuwe aanbod op de mail krijgt, vaak voor Funda uit!

Omgeving en voorzieningen

Het dorp Maurik behoort tot de gemeente Buren waar het landelijke karakter van de streek de Betuwe grotendeels intact is gebleven. Maurik heeft o.a. twee basisscholen, een dorpshuis, diverse winkels en restaurants. Daarnaast zijn in de omgeving middelbare scholen en medische voorzieningen in ruime mate aanwezig. Ook bevindt zich in Maurik het gemeentehuis van de gemeente Buren.  Recreatie is mogelijk via talloze sportverenigingen en daarnaast genieten zowel inwoners als toeristen van het recreatiepark ‘Eiland van Maurik’. Waar je ook gaat wonen in Maurik, de dijk en de rivier zijn altijd dichtbij om heerlijk te wandelen, te fietsen en van het uitzicht te genieten. Maurik is goed te bereiken vanuit steden als Tiel, Nijmegen, Den-Bosch en Utrecht via de A15. Mogen wij je binnenkort rondleiden in het mooie Maurik?

Dit staat er te koop in Maurik

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu