Van plan om een huis te kopen in Ingen?

Ingen is een klein maar fijn dorp in de Betuwe, letterlijk omgeven door fruitbomen.  Sinds 1818 was het dorp onderdeel van de gemeente Lienden, wat in 1999 is opgegaan in de gemeente Buren. Ingen is voorzien van 11 prachtige Gemeentelijke monumenten zoals onder andere De hervormde kerk en De Molen. De stellingmolen was bedoeld voor het malen van graan. De huidige molen is in 1893 gebouwd door dorpsmolenaar H. van de Weerdt. Naast de kerk en de molen heeft Ingen nog 2 rijksmonumenten: hoeve De Poel uit 1648 op Woudstraat 15 en de boerderij uit 1849 op De Brei 8. En zo nog veel meer!

Ben jij ook helemaal verliefd op wonen in Ingen? Wij helpen je graag bij de zoektocht naar jouw nieuwe paleisje. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, zodat jij jouw droomwoning kunt kopen onder de beste voorwaarden. Toch liever zelf op zoek? Ook dan helpen we je graag! Dit doen wij door middel van een gratis zoekprofiel waarin jij al het nieuwe aanbod op de mail krijgt, vaak voor Funda uit!

ingen, huis verkopen wonen

Welke woning je ook treft in Ingen, je woont altijd dichtbij de natuur, de vrijheid en de rust.

Ingen zelf is niet voorzien van een supermarkt, maar dat is helemaal geen probleem, omdat je binnen enkele minuten in Lienden of Eck en Wiel bent voor al je dagelijkse voorzieningen. Daar zitten genoeg winkels.

In Ingen vinden jaarlijks evenementen plaats zoals de Jaarmarkt op een zaterdag eind juli. Dankzij de inzet van een groot aantal sponsors en vrijwilligers omvat de markt ca. 80 kramen en grondplaatsen. De zangvereniging De Cornekanters uit Ingen zorgen altijd voor de poffertjes. Super gezellig! Ook vind het Ingense kamp elk jaar plaats, een jaarlijkse vakantieweek voor kinderen in Ingen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. En tot slot doet Corsoclub Ingen jaarlijks mee aan de fruitcorso in Tiel, en niet onverdienstelijk want ze hebben al verschillende keren de 1e prijs gewonnen. De natuur in Ingen zal jou ook zeker behagen, het is hier prachtig. Geliefd bij veel wandelaars door de mooie verschillende wandelroutes die in dit prachtige gebied te vinden zijn.

Dit staat er te koop in Ingen

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu