Van plan om een huis te kopen in Kapel-Avezaath?

Wie wilt nou niet in dit prachtige rustige dorpje onder de rook van Tiel wonen? Laat Witte Makelaars jou helpen bij het vinden van jouw droomwoning in Kapel-Avezaath.

Kapel-Avezaath ligt deels in de gemeente Tiel en deels (ten noorden van de rijksweg A15) in de gemeente Buren. Kapel-Avezaath telt ca. 900 inwoners in ca. 350 woningen. Kapel-Avezaath is in de middeleeuwen ontstaan op een stroomrug van de Waal. Tegenwoordig scheidt de rivier de Linge Kapel-Avezaath van buurdorp Wadenoijen. Mogen wij jou binnenkort verwelkomen in dit leuke dorp? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat leuk is aan dit fijne dorp?

Het is een super lekker rustig dorpje waar je heerlijk tot rust kan komen, maar wat dus fantastisch is, is dat je binnen enkele minuten in Tiel staat waar het heerlijke stadsleven je tegemoet komt. Ook is het een net en opgeruimd dorp waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Alle openbare ruimtes, denk aan pleinen, wegen en parken zijn hier altijd netjes, en daarom kunnen kinderen en bewoners in alle rust gebruik van maken. Je hebt een paar leuke speeltuinen waar je in alle rust met je kindjes heen kan gaan om lekker even buiten te zijn. Kapel-Avezaath is een super kindvriendelijk dorp. Iedereen let hier op elkaar.

Kapel-Avezaath heeft 4 prachtige rijksmonumenten

Zijnde de Agatha Capel, en de boerderijen op Laageinde 3, Laageinde 45 en Moleneind 18. Ook de prachtige Betuwse natuur er om heen kan natuurlijk niet ontbreken, je zit hier goed voor een rustige wandeling of je kan in de zomer een duik nemen in de plas aldaar.

Voor al je dagelijkse behoefte kun je terecht bij MCD Alledag supermarkt. Ga je graag naar een andere supermarkt? Dat is zeker ook geen probleem want je bent binnen enkele minuten in Tiel voor al je boodschappen. Ook kun je dan lekker shoppen en snuffelen in alle leuke winkels die Tiel te bieden heeft!

Dit staat er te koop in Kapel-Avezaath

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu