Van plan om een huis te kopen in Passewaaij?

Ben jij op zoek naar een appartement of huis in Tiel Passewaaij? Witte Makelaars helpt je graag bij het vinden van jouw nieuwe koopwoning! Ons team kent het gebied en de omgeving door en door en staan voor je klaar tijdens deze spannende zoektocht. Of dit nou gaat om een gratis zoekprofiel of het volledig begeleiden van de aankoop: we doen het met veel plezier! We zullen je van begin tot eind ondersteunen en zorgen dat alles voor jou tot in de puntjes wordt geregeld. Een huis kopen is toch een van de grootste aankopen in je leven!

Ben je nog aan het oriënteren en ben je bijvoorbeeld benieuwd wat je financiële mogelijkheden zijn? Wij werken samen met diverse (onafhankelijke) hypotheekadviseurs welke je middels een Quickscan zo kunnen vertellen wat er op financieel gebied allemaal mogelijk is om jouw droomwoning te kopen. Ben je op dit moment in het bezit van een koopwoning dan is het altijd handig om te weten wat deze in de huidige markt kan opbrengen. Onze enthousiaste makelaars komen graag een keer bij je langs voor een gratis waardebepaling van jouw koopwoning.

Ontdek wat de mogelijkheden zijn, die passen bij jouw persoonlijke situatie!

Nieuwbouw Passewaaij

Van oudsher zijn wij dé nieuwbouwmakelaar van Passewaaij. Veel huiseigenaren in Passewaaij zullen ons dan ook nog kennen van de aankoop van hun nieuwbouwwoning in de wijk gezien wij vanaf de eerste steen betrokken zijn geweest bij dit project. Inmiddels zijn er door de jaren heen 8 buurten gerealiseerd, en zijn de plannen voor buurt 9, 10 en 11 in de maak. Benieuwd naar deze plannen? Schrijf je nu alvast in, zo word je als eerste op de hoogte gehouden van het project waar wij met enthousiasme bij betrokken zijn!

Omgeving en voorzieningen

Passewaaij is de grootste nieuwbouwwijk van Tiel, omringd door een prachtige omgeving en toch dichtbij de stad. En ook in Passewaaij zelf is eigenlijk alles te vinden wat je nodig hebt: alle dagelijkse voorzieningen zijn te vinden in of nabij het winkelcentrum. Hier vind je onder andere de supermarkt, een kapper, een boekenwinkel en een drogist en tevens ook een huisarts, apotheek en basisscholen. Opgroeiende kinderen? Door heel Passewaaij vind je diverse speeltuintjes waar de kids heerlijk kunnen spelen.

De diverse buurten zijn met de auto te bereiken via de rondweg, en met de fiets ben je via het Ontariopad zo aan de andere kant van Passewaaij. Toch van plan om met het openbaar vervoer ergens heen te gaan? Passewaaij beschikt over een eigen treinstation vanwaar je zo in andere delen van het land staat. Aan natuur is ook zeker geen gebrek: aan de zuidkant vind je het Vuada bos waar je kunt genieten van een rustige wandeling, of je pakt de fiets voor een fietstocht langs de Waal.

Dit staat er te koop in Passewaaij

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu