Van plan om een huis te kopen in Varik?

Altijd al willen verhuizen naar Varik? Witte Makelaars kan jou daarbij helpen! Opvallend voor een klein Waaldorp als Varik is, dat de inwoners er met elkaar in weten te slagen een behoorlijk voorzieningenniveau op peil te houden. Ook kent dit dorp een sterk ontwikkeld verenigingsleven. Veelal in goede samenwerking met het naburige dorp Heesselt. Iedereen in de regio en inmiddels ook vele toeristen kennen Varik vooral vanwege de markante ‘Dikke Toren’. Die steekt heel markant boven de dijk uit. Van april tot en met september kun je als fietser of voetganger met het veer oversteken naar het aan de andere kant van de Waal gelegen Heerewaarden.

Nieuwsgierig geworden? We helpen je graag bij het vinden van jouw droomwoning in het pittoreske Varik. Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

Varik, wonen, huis, te koop, betuwe, dorp

Al eeuwenlang is de Dikke Toren het gezicht van Varik

Nog steeds weten Duitse schippers precies waar ze zijn als ze ‘der Alte’ zien staan pronken langs de Waal. De toren kent een rijke geschiedenis en heeft in de loop der tijd diverse functies gehad. De toren biedt met een hoogte van ongeveer 35 meter, een weids uitzicht vanaf de omloop. In 1997 is men begonnen met de restauratie van de toren waarna op 11 september 1999 de feestelijke heropening plaatsvond.

Iedere vrijdagochtend is er een markt op het Meester van Daalenplein waar je o.a. een kaasboer en groenteboer kunt vinden. Ook inwoners uit omliggende dorpen als  Ophemert, Opijnen en Est en camperaars van pleisterplaats Bol Varik zijn op die markt te vinden. Geen tijd om ’s ochtends de boodschappen te halen? De kramen gaan ’s middags door naar de Dorpsstraat in Est. In Varik zit geen supermarkt, maar dat is geen probleem. Je bent zo in Tiel of Geldermalsen om daar je al je boodschappen te halen.

Dit staat er te koop in Varik

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu