Witte Makelaars is al meer dan 45 jaar actief in Tiel en omgeving. Wij zetten ons elke dag vol passie en enthousiasme in voor de woonwensen van onze klanten. Of dit nu de zoektocht is naar een nieuwe woning, de verkoop van de huidige woning of de realisatie van nieuwbouwplannen; wij doen het met plezier! Wij zijn een hecht, positief ingesteld team waar altijd ruimte is voor gezelligheid, maar waar hard werken hoog in het vaandel staat. Samen lunchen, borrelen op de vrijdagmiddag en zo nu en dan ook gezellig een hapje eten. We doen het tenslotte als team.

Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder.

Solliciteren

Wil jij ook met plezier naar je werk en lijkt werken bij Witte je wel iets? Bekijk onze vacatures en aarzel niet om ons je cv met motivatie te sturen.

Staat er geen passende vacature voor je tussen? Voor echte kanjers maken wij plaats! Een open sollicitatie kun je sturen naar info@wittemakelaars.nl

Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Bekijk onze teampagina.

Stagiaires

Wij maken graag tijd vrij voor het begeleiden van studenten en stagiaires. Ben je op zoek naar een stageplaats of een leer/werkplaats? Neem dan contact met ons op!

Ben je nog niet gestart met je opleiding en ben je benieuwd of de makelaardij iets voor je is? Wij vertellen graag met enthousiasme over ons mooie vak.

Onze Vacatures

Niets gevonden.
Menu