Van plan om een huis te kopen in Ophemert?

Wil jij verhuizen naar Ophemert? Witte makelaars staat voor je klaar bij het vinden van jouw droomwoning. Of dit nou gaat om een gratis zoekprofiel of het volledig begeleiden van de aankoop: we doen het met veel plezier! We zullen je van begin tot eind ondersteunen en zorgen dat alles voor jou tot in de puntjes wordt geregeld. Een huis kopen is toch een van de grootste aankopen in je leven!

Huis kopen in Ophemert

Ophemert ligt aan de rivier de Waal tussen de buurtschap Zennewijnen en het buurdorp Varik

Het dorp heeft een rijke historie, nadrukkelijk verbonden met het Kasteel Ophemert. Dit kasteel, waarin ook een unieke Bed & Breakfast huist, is een sieraad voor het dorp. Ook is Kasteel Ophemert een erkende trouwlocatie van de gemeente Neerijnen Op korte loopafstand (5 min.) van kasteel Ophemert staat de prachtige monumentale Nederlands Hervormde Maartenskerk. Je kunt wel zeggen dat Kasteel Ophemert een prachtige plek is wat het dorp Ophemert helemaal laat opbloeien, dus uitgestorven is het hier zeker niet.

Voor wie in Ophemert wilt wonen en actief wil zijn binnen een vereniging valt er in Ophemert genoeg te doen. Vaak vinden activiteiten plaats in het moderne multifunctionele centrum ‘Huis Op Hemert’. Voor de kids is er een voetbalvereniging. En voor de dagelijkse levensbehoeften hoeft je niet ver te gaan want Tiel ligt dichtbij, daar kun je jezelf voorzien van al je boodschappen en alle andere benodigdheden.

Wil je wonen in dit mooie landelijke dorp?

Dan woon je direct naast het natuurgebied ‘de Steendert’ met mooie plassen en natuurvriendelijke oevers waarin veel verschillende soorten planten en dieren zich thuis voelen. Hier kun je nog het landschap van voor de ruilverkaveling aantreffen met daar aanwezig de oude poldermolen die in 2010 vanuit Wadenoijen naar dit gebied is verplaatst. Tussen de dijk en de Waal kun je een prachtige struinroute volgen. Ook de Stiftsche uiterwaarden liggen naast het dorp Ophemert, en natuurlijk kun je ook hier geweldig wandelen en genieten van de natuur.

Dit staat er te koop in Ophemert

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu