Van plan om een huis te kopen in Tiel?

Ben jij van plan om een huis te kopen in Tiel? Wij kunnen niet wachten om je hier te verwelkomen! Door onze jarenlange ervaring kennen wij de stad en de huizenmarkt en helpen we je graag bij het vinden van een nieuwe woning in Tiel. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door een gratis zoekprofiel waarin je het nieuwe woningaanbod koopwoningen per mail toegestuurd krijgt. Zit je nog echt in de oriënterende fase? We helpen je graag met bijvoorbeeld uitzoeken wat je financiële mogelijkheden zijn om zo de koopwoning van jouw dromen te vinden.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met ons op zoek te gaan naar het huis van je dromen. Onze aankoopbegeleiding bestaat dan, naast het gratis zoekprofiel, o.a. uit het bijwonen van bezichtigingen, het voeren van onderhandelingen en kijken naar bouwkundige en juridische details. Kortom je wordt deskundig begeleid door je eigen NVM-makelaar tijdens de zoektocht naar jouw nieuwe koopwoning! Voor meer informatie en tarieven brengen wij je graag in contact met een van onze makelaars.

Fruitstad aan de Waal

In het hart van de Betuwe staat in Tiel veel in het teken van fruit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende festiviteiten welke jaarlijks in de stad worden georganiseerd. Van Nederlands grootste gratis muziekfestival Appelpop tot het Fruitcorso. En ook de mascotte van de stad: Tiels Flipje mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken.

Daarnaast is Tiel omringd door de rivieren de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Op de dijk en bij de uiterwaarden van de rivier de Waal is het heerlijk wandelen, fietsen en vooral genieten van het weidse uitzicht.

Omgeving en voorzieningen

Tiel is centraal gelegen, omringd door natuur en alle denkbare basisvoorzieningen zijn in de buurt. Je zit binnen no-time op de A15 vanwaar je gemakkelijk via uitvalswegen andere delen in het land bereikt. Toch liever met het openbaar vervoer? Met twee NS-stations, één nabij de stad en één in de wijk Passewaaij, is Tiel ook goed bereikbaar. De Tielse binnenstad met haar winkels, de schouwburg Agnietenhof en diverse restaurants maakt de stad voor een ieder interessant. Daarnaast vind je in Tiel meerdere supermarkten, basis- en middelbare scholen en ook het ziekenhuis Rivierenland is goed bereikbaar.

Dit staat er te koop in Tiel

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu