Van plan om een huis te kopen in Echteld?

Echteld; een dorp in de gemeente Neder-Betuwe met een rijke geschiedenis, mooie landschappen, fruit en  een bruisend sociaal leven. In Echteld hangt een fijne dorpse sfeer en zijn diverse voorzieningen dichtbij. In dit vriendelijke dorp staat het kasteel van de heerlijkheid, genoemd naar de oudste heren Van Wijhe, ‘de Wijenburg‘. Het kasteel wordt dikwijls gebruikt voor bruiloften, hoe romantisch is dat? Wonen in Echteld betekent wonen in een idyllisch dorpje welke is omringd door weilanden en boomgaarden, landelijk maar zeker niet afgelegen: de kids fietsen zo naar de basisschool en het voetbalveld. Bovendien is Echteld centraal gelegen en vanaf de snelweg binnen no time te bereiken, je kunt hier letterlijk én figuurlijk alle kanten op!

Op zoek naar een prachtige koopwoning in Echteld?

Bekijk onze mogelijkheden eens en Witte Makelaars zal je helpen met het maken van een perfecte keuze. Onze gratis zoekservice  biedt je de mogelijkheid een zoekprofiel aan te maken waarin je alle nieuwe koopwoningen in Echteld per mail toegestuurd krijgt, soms zelf voordat de woning op Funda komt te staan. Zit je nog echt in de oriënterende fase en ben je benieuwd of je dat mooie huis in Echteld wel zou kunnen kopen? We helpen je graag met uitzoeken wat je financiële mogelijkheden zijn.

Zoek jij jouw droomhuis in Echteld of omgeving en heb jij daar hulp bij nodig?

Wij hebben een enthousiast en professioneel team van aankoopmakelaars en binnendienst medewerkers die staan te springen om jou te helpen met het zoeken van die woning. Wij hechten veel waarde aan jouw wensen en nemen dit mee bij het zoeken van jouw nieuwe woning. We begeleiden en adviseren je tijdens het hele proces, we kennen de markt en we kennen de trucjes van het scherp onderhandelen. Zo wordt een huis kopen veel makkelijker en ook nog eens super leuk.

Ben je op dit moment in het bezit van een koopwoning dan is het altijd handig om te weten wat deze in de huidige markt kan opbrengen. Onze enthousiaste makelaars komen graag een keer bij je langs voor een gratis waardebepaling van je huidige woning.

Dit staat er te koop in Echteld

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu