Van plan om een huis te kopen in Lienden?

Lienden is één van de gezellige dorpjes welke je in de Betuwe vindt. Met bijna 6.000 inwoners is Lienden het grootste dorp in de gemeente Buren. Het dorp staat vooral bekend om zijn fruitteelt, mooie wandelroutes en een levendig dorpshart. Onze eigen Linda brengt graag een bezoekje aan de pittoreske lifestyle winkeltjes welke het dorp te bieden heeft. Maar ook voor alle dagelijkse boodschappen en huishoudelijke producten kun je in Lienden terecht bij winkelcentrum Timmer. Zoals ze zelf zeggen “Verrassend veelzijdig en dichterbij dan u denkt!”.

Lingemeer

Het Giethoorn van de Betuwe.. ook wel het Lingemeer genoemd. Het Lingemeer is een luxe, jonge woonwijk aan, je raadt het al, het Lingemeer.. Je vindt hier voornamelijk tweekappers en vrijstaande woningen, bijna allemaal gelegen op royale percelen aan het water. Je kijkt dus ergens in jouw woning wel uit op het Lingemeer of op een singel die uitmondt op het meer! Wonen aan het Lingemeer betekent eigenlijk altijd een vakantiegevoel.. Daarnaast is het centraal gelegen, binnen 5 minuten rij je op de A15 vanwaar je gemakkelijk andere delen in het land bereikt. Krijg jij geen genoeg van het waterleven en wil jij het speciale gevoel ervaren van wonen aan het Lingemeer? Ga dan samen met ons op zoek naar jouw nieuwe huis, we helpen je graag!

Ben jij op zoek naar een leuke koopwoning in Lienden of appartement in Lienden? Een grote stap, die onze aankoopmakelaar graag samen met je zet. Al ruim 45 jaar helpen wij starters, gezinnen en andere kopers met het vinden van een nieuw (t)huis. Door ons groot lokaal netwerk  weten wij precies wat er binnenkort te koop komt, we kennen de markt en geven je een realistisch advies. Zo vinden we samen het huis van jouw dromen! We helpen je graag door middel van een  gratis zoekservice en we begeleiden je desgewenst bij bezichtigingen of het onderhandelen. Benieuwd wat onze aankoopmakelaars allemaal voor jou kunnen doen in deze markt? Neem vrijblijvend contact met ons op, we leggen het je graag uit.

Dit staat er te koop in Lienden

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu