Dé makelaar voor jou!

Ben je op zoek naar een makelaar in de Betuwe die persoonlijk, deskundig en betrokken is? Met ons betrokken en enthousiaste team zetten wij ons elke dag 100% in voor onze klanten. We doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, en dat merk je. We houden van humor en doen ons werk met passie. Wat we het belangrijkste vinden? Dat de verkoop, taxatie of aankoop zo soepel mogelijk verloopt, dat je op ons als professionele partij kunt vertrouwen en dat we samen het maximale resultaat behalen. Want jij hebt een doel, wij weten de beste aanpak en samen behalen we een top resultaat.

Daarbij komt kijken dat jij het verkopen of kopen van een huis niet elke dag doet, en wij natuurlijk wel. En niet alleen jouw huis, maar een behoorlijk aantal huizen in de Betuwe. Vanuit onze jarenlange ervaring als makelaar helpen we je met een helder verhaal. Wij geloven dat het kopen en verkopen van je huis in de Betuwe, naast een serieuze zaak, ook een ontspannen en leuke ervaring mag zijn.

9,3 - 66 reviews

Trots op onze reviews

Door onze klantvriendelijkheid, blijkende uit de reviews, worden wij al snel in vertrouwen genomen en bereiken wij net even iets meer voor onze klant. Dit is niet alleen voor de klant maar ook met de klant. Hierdoor bereiken wij op plezierige wijze een optimaal resultaat. Daar staan en gaan wij voor en zijn wij trots op!

Witte Makelaars is lid van de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars), hetgeen zekerheid biedt voor professionele dienstverlening.

Missie & kernwaarden

Passie en plezier;
Eigenzinnig en anders;
Een divers team met creatieve geesten;
Iedereen doet waar zijn of haar kwaliteiten liggen;
We laten niets aan het toeval over;
Een eerlijk verhaal, het verhaal van jouw huis.

Een persoonlijk verhaal

Witte Makelaars is een dynamische makelaardij in de Betuwe: we zijn zeer actief op de woningmarkt in Tiel en omgeving en we zijn van alle ontwikkelingen op de hoogte. Daarnaast hebben we een breed netwerk, houden we van duidelijke taal en luisteren we aandachtig. Dus ben jij op zoek naar een koopwoning in de Betuwe? Of ben jij van plan om je woning te verkopen? Deel je verhaal met ons, wij vinden het verhaal achter jouw woning belangrijk want niets is belangrijker dan een goed gevoel bij de verkoop of aankoop van een huis. Bij Witte Makelaars telt maar één ding, en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat. Daarom is Witte Makelaars de beste keuze voor een makelaar in de Betuwe.

Deel je verhaal

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust – en uiteraard geheel vrijblijvend – contact met ons op. Wie weet, tot snel!

Menu