Van plan om een huis te kopen in Eck en Wiel?

Wil jij verhuizen naar het landelijke dorp Eck en Wiel? Eck en Wiel is een rustig en gezellig dorpje aan de Nederrijn, midden in de Betuwe. Een prachtig fiets- en wandelgebied omringd door water, fruitgaarden, blatende schapen, en het veer naar de Utrechtse Heuvelrug. Een gebied van ruim 7 hectare dat zijn oorsprong vond op de vroegere gronden van de kasteelheren van Eck en dat een prominente rol heeft gespeeld in de ontstaansgeschiedenis van het dorp Eck en Wiel.

Witte Makelaars staat voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar het huis van je dromen! Dit doen wij bijvoorbeeld door een gratis zoekprofiel waarin jij al het nieuwe aanbod per mail toegestuurd krijgt, vaak nog voor de woning op Funda staat. Liever meer begeleiding bij het aankopen van een huis? Een enthousiast en ervaren team van makelaars en binnendienst medewerkers helpt je graag bij de zoektocht, ondersteunt je tijdens bezichtigingen en voert de onderhandelingen voor je. We helpen je met veel plezier met het vinden van jouw nieuwe droomwoning.

eck en wiel, huis kopen, wonen, appertement

Wonen in jouw nieuwe woning in Eck en Wiel geeft je een gevoel van rust, ruimte, bijna vakantie…

Ieder jaar vindt op de Heerlijkheid Eck en Wiel de Lentefair plaats op de laatste zaterdag van maart en de Zomerfair op de 3e zaterdag van augustus. De fair bestaat uit een ruim opgezette markt met 50-60 kramen met ambachtelijke streekproducten en allerlei “belevenissen” (van massages tot muziek, van proeverij van streek wijn & bier tot heerlijke lekkernijen). Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze markt.

Er zijn verschillende campings in Eck en Wiel zoals camping Verkrema, die ligt heerlijk gelegen aan het water, minicamping Het Wielseveld en camping de Ooievaar. Ook zitten er meerdere B&B’s, daardoor blijft Eck en Wiel een rustige maar stiekem toch een bruisende plek. De pont van Eck en Wiel is de verbinding tussen de Betuwe en de Utrechtse heuvelrug. De natuur rond Eck en Wiel is heerlijk! Je kunt geweldig wandelen en genieten van wat de natuur te bieden heeft.  Er zijn verschillende winkels om jezelf te voorzien in de basisbehoeften zoals een bakker, Primera en Boons markt Eck en Wiel.

Dit staat er te koop in Eck en Wiel

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 64 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu