Nieuwbouwprojecten

Op zoek naar een nieuwbouwwoning?

Het kopen van een nieuwbouwhuis is heel anders dan het kopen van een bestaand huis. Met vaak niet meer dan een tekening en informatie, maak je een belangrijke keuze voor in de toekomst. Juist dan is het fijn om te weten dat je makelaar de juiste kennis in huis heeft.

Met onze jarenlange vakkennis en kennis omtrent projectontwikkelingen ben je bij ons aan het juiste adres. Doordat wij verschillende vastgoedondernemingen onder één dak hebben, zijn wij vooroplopend als het gaat om nieuwbouwprojecten. Benieuwd naar onze (toekomstige) nieuwbouwprojecten? Schrijf je nu vast in, zo zul je nooit de boot missen.

Onze voordelen

Meer dan 45 jaar actief in Tiel en omgeving
Ook buiten ons eigen aanbod weten we wat er te koop staat of komt
Eigen ontwikkeling en verkoop in één
Betrokken met projectontwikkelaars, aannemers en gemeentes
Vervangende woonruimte in principe beschikbaar

Hoe koop je jouw nieuwbouwhuis?

Ons stappenplan om jouw droomhuis te kopen

Het zoeken van jouw droomhuis

Heb je je wensen in kaart gebracht? Weet je of dit financieel haalbaar en verstandig is? Dan kan de zoektocht naar jouw droomhuis beginnen! Nog geen inzicht in de financiële mogelijkheden? Wij helpen je graag!

Het vinden van jouw droomhuis

Heb je iets moois gevonden? Verdiep je dan in het nieuwbouwproject. Praat met de makelaar, onderzoek de mogelijkheden en speur eens rond op internet. Is dit je droomhuis? Schrijf je dan in voor het project!

Je bent ingeloot!

Gefeliciteerd, je bent ingeloot! Nu ga je in gesprek met de makelaar om al je wensen te bespreken.

Het sluiten van de overeenkomst

Als alle wensen zijn besproken gaat de makelaar aan de slag met de koop-aannemingsovereenkomst. Is deze voor beide partijen akkoord? Dan gaan we tekenen!

Nieuwbouwhuis financieren

Nadat er is getekend moet je de financiering gaan regelen, zet de hypotheekaanvraag maar in gang! Bij een nieuwbouwwoning werkt dit net even anders, onze financieel adviseur helpt je graag op weg.

Realisatie van je droomhuis

Tijdens de bouw zul je op de hoogte worden gehouden van de vorderingen. En ook jij mag aan de slag: kies je keuken, een mooie vloer of leuke tegels uit.

Eigendomsoverdracht

Is je financiering geregeld? Dan vindt de eigendomsoverdracht bij de notaris plaats. Vanaf dan ben je officieel eigenaar van het perceel met datgene wat er eventueel al op gebouwd is.

Je nieuwbouwhuis wordt opgeleverd

Is jouw droomhuis eindelijk klaar? Dan vindt de formele oplevering plaats! Er wordt gekeken of alles volgens afspraak is uitgevoerd en je krijgt uiteraard de sleutels. Verhuizen maar!

Wij vinden voor iedereen het (t)huis  Waarom Witte?

  Witte woont

  Wij vinden voor iedereen
  hét (t)huis

  Witte werkt

  Wij bieden een sterk
  marketingplan op maat

  Witte waarde

  Onze waardebepaling is
  gratis

  Witte weet

  Onze marktkennis
  garandeert een vlotte
  verkoop

  Witte wint

  Voor jou! In prijs, overige
  afspraken en ontzorgen

  Reviews

  Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

  Menu