Prijs vanaf
€ 121.450
Prijs tot
€ 368.500
Oppervlakte van
141 m2
Oppervlakte tot
172 m2

Klingelenberg (Fase2C/Tweekappers+Kavels, Deelplan-1) - Tuil

Beschrijving

Klingelenberg is een kleinschalig plan in een dorpse omgeving. In september 2018 is gestart met Fase 2C van het plan waarin totaal 36 woningen zullen worden gerealiseerd en een drietal vrije bouwkavels is opgenomen! Deze fase is ontworpen met fantastische woningen in een mooie architectonische mix.

Het nieuwbouwplan is al grotendeels verkocht, waardoor je als koper de zekerheid hebt dat er reeds gestart is met de bouw van jouw toekomstige woning! Binnen dit deelplan zijn nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar, deze woningen zijn met een inhoud van 524 tot 719 m³ zeer royaal te noemen.

UNIEK, ROYAAL, LICHT, EIGENTIJDS en DUURZAAM! Alle woningen worden COMPLEET opgeleverd met luxe badkamer, vloerverwarming en zonnepanelen. Voor de keuken geldt een fraaie en complete keukenopstelling. Bovendien geldt voor deze woningen dat deze al standaard zijn voorzien van een UITBOUW aan de tuinzijde en (extra) dakraam op de tweede verdieping.

Door de gegarandeerde start van de bouw is helaas niet meer mogelijk om, gedurende de bouw, nog aanpassen aan deze woningen te doen. De woningen worden geleverd met zeer compleet sanitair en een keukencheque. Dat zijn de kernkwaliteiten, die deze woningen de kwalificatie uniek geven.

LIEVER ZELF BOUWEN?
In plan Klingenberg zijn tevens een klein aantal vrije bouwkavels opgenomen, waarop een vrijstaande woning kan worden gebouwd. De kavels hebben een perceeloppervlak van 347 tot 750 m² en bieden de mogelijkheid om het huis van je dromen te bouwen. De bouwkavels worden bouwrijp opgeleverd, je kunt vanaf september 2018 starten met de bouw.

Vraag de makelaar naar de (bouw)mogelijkheden en beschikbaarheid!
Lees meer
Lees minder

Kenmerken

Algemeen
Aantal bouwnummers8
Inhoud vanaf591 m3
Inhoud tot719 m3
Koopaanneemsom vanaf€121.450
Koopaanneemsom tot€368.500
Perceeloppervlakte vanaf223 m2
Perceeloppervlakte tot298 m2

Bart Eissens

Witte Makelaars

0344 – 61 93 44

Aanmelden

  Waarom Witte?

  Witte woont

  Wij vinden voor iedereen
  hét (t)huis

  Witte werkt

  Wij bieden een sterk
  marketingplan op maat

  Witte waarde

  Onze waardebepaling is
  gratis

  Witte weet

  Onze marktkennis
  garandeert een vlotte
  verkoop

  Witte wint

  Voor jou! In prijs, overige
  afspraken en ontzorgen

  Reviews

  Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,2 van de 81 reviews.

  Menu