Even voorstellen…

3 min. lezen

Sinds oktober 2023 hebben wij een nieuwe topper in ons team mogen verwelkomen: Shana Hak. En we kunnen natuurlijk niet wachten om Shana aan jullie voor te stellen..

Leer Shana kennen!

Hi, ik ben Shana een enthousiaste 21-jarige werkzaam in de wereld van makelaardij. Met trots kan ik zeggen dat ik al 3 jaar ervaring heb in deze dynamische branche.

Als Assistent-Makelaar heb ik het voorrecht om mensen te helpen bij het vinden van hun droomwoning en het verkopen van een woning en alles wat daarbij komt kijken. Mijn passie ligt dan ook bij het creëren van de perfecte match tussen koper en verkoper.

Ik geloof sterk in het belang van persoonlijke aandacht en een goede klik met onze opdrachtgevers. Mijn taken variëren van het uitvoeren van bezichtigingen tot het opstellen van koopovereenkomst tot het schrijven van verkoopteksten, maar altijd met als doel; het beste resultaat voor de opdrachtgever behalen.

Buiten mijn werk is mijn grote passie sporten in de sportschool en geniet ik ervan om met vrienden leuke dingen te ondernemen.

Mijn nieuwsgierige aard en energieke persoonlijkheid komen dan ook goed van pas in mijn werk, waar ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken en mijn passie voor de makelaardij met jullie te delen.

Laten we er samen een succesvolle en plezierige ervaring van maken!

Tot snel op kantoor bij Witte Makelaars in Tiel!🤩

Wij zijn in ieder geval erg blij dat Shana vanaf nu deel uitmaakt van ons team en jullie gaan zeker nog vaak van haar horen!

Menu