Even voorstellen…

2 min. lezen

Leer Merel kennen!

Hallo allemaal mijn naam is Merel de Waal en ik ben 20 jaar oud. Ik begon hier als stagiaire, ik zat in mijn laatste jaar van de opleiding juridisch administratief dienstverlener op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Inmiddels heb ik deze stage succesvol afgerond en mijn diploma in mijn broekzak.

Vanaf het moment dat mijn stage hier voorbij was, ben ik meteen 4 dagen in de week aan de slag gegaan! Ik ben hier achter de balie en aan de telefoon te vinden van maandag tot en met donderdag.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de bar of werk ik af en toe nog achter de bar 😊 . Hard werken en het gezellig hebben is voor mij heel belangrijk. Met vrienden op stap, lekker shoppen en leuke dingen doen is mijn favoriete bezigheid.

Stagiair, Witte Makelaars, Merel
Menu