Even voorstellen…

2 min. lezen

Wij mogen weer een nieuwe stagiaire verwelkomen in ons team! Afgelopen week is Merel begonnen met haar afstudeerstage Juridisch Adminsitratief Dienstverlener. En wij zijn blij dat wij haar daar bij mogen helpen!

Leer Merel kennen!

Hallo allemaal mijn naam is Merel de Waal en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding juridisch administratief dienstverlener op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Het laatste jaar, dus dat betekent een afstudeerstage! Deze loop ik bij Witte Makelaars in Tiel. Na deze fijne tijd in dit gezellige team en met leuke borrels😉 , hoop ik mijn diploma in ontvangst te kunnen nemen.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de bar of werk ik achter de bar😊 . Hard werken en het gezellig hebben is voor mij heel belangrijk. Met vrienden op stap en leuke dingen doen is mijn favoriete bezigheid.

Mocht je Merel binnenkort spreken, wens haar dan van harte welkom in ons team!

Stagiair, Witte Makelaars, Merel
Menu