Even voorstellen…

2 min. lezen

Binnen een druk en gezellig bedrijf staat er natuurlijk iemand aan het roer, dat is Bart Eissens! Wij willen onze directeur Bart natuurlijk graag aan jullie voorstellen..

Leer Bart kennen!

Goedemorgen zonder zorgen!

Mijn naam is Bart Eissens en ik ben sinds 2000 verbonden aan Witte Makelaars.
Ik ben getrouwd met Petra. Wij hebben twee kinderen Sem en Gail, onze hond Dirk en kat Krijn.

Naast mijn passie voor mijn werk hou ik van sporten, ik doe aan racefietsen, mountainbiken, golfen, skiën en kiten. Verder kun je mij ’s nachts wakker maken voor het spelen van gezelschapsspelletjes. Deze speel ik dan het liefst op het scherpst van de snede.

Kom vooral eens binnen voor een bakje koffie of thee. Ik help je graag vrijblijvend met al je vragen op het gebied van (nieuwbouw)woningen, huren en ondernemen. Uiteraard kom ik ook graag langs bij jullie (t)huis.

Ik leid je graag rond door een woning, kom bij je op bezoek voor een vrijblijvende waardebepaling of vertel je alle dingen die je moet weten voordat je een nieuwbouwwoning koopt! Spreken of zien we elkaar snel?

Bart Eissens
Menu