Wat is mijn huis waard?

Berekenen
Functie
Winkelruimte
Verhuurd

Weerstraat 21, 4001 LB Tiel

€800,- p/m
Bekijk op de kaart

Beschrijving

Graag presenteren wij u deze prachtige winkelruimte op een toplocatie in het centrum van Tiel.

Goed gesitueerde winkelruimte gelegen aan de winkelpromenade op centrale locatie, nabij de Markt waar o.a. de HEMA en Grand Café Hart van de Betuwe gelegen is. De verhuurbare vloeroppervlakte (VVO) bedraagt ca. 60 m2 en een buitenplaats van ca. 13 m2.

Indeling: Centrale entree, winkelruimte ca. 48 m2 en mogelijkheid voor pantry, toilet, opslag en doorloop naar overdekte buitenplaats.

De regionale functie van Tiel binnen het ruime verzorgingsgebied zorgt voor een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers. De ligging langs de A15 (Rotterdam - Arnhem/Nijmegen) en nabijheid van het treinstation van Tiel zorgt voor goede verbindingen. Parkeervoorzieningen (betaald) zijn er ook voldoende in de directe omgeving, als ook vergunninghoudersplekken. Het parkeren kan op de grotere parkeerterreinen aan de randen van het centrum of aan omliggende straten.

Bestemmingsplaninformatie
Weerstraat 21 is gelegen binnen het bestemmingsplan 'Tiel Binnenstad 2010' en aangewezen als 'Centrum-2'. Hierdoor is het bestemd voor detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven, ateliers en galeries, horeca in de categorie 1. Verdere bestemmingsplaninformatie kunt u opvragen via ons kantoor, voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de gemeente Tiel.

Interesse? Neem contact op met onze binnendienst voor meer informatie!
Lees meer
Lees minder

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding Direct
Bouwvorm
Bouwvorm Bestaande bouw
Indeling
Soort object Winkelruimte
Diversen
Status Geen woonruimte aanwezig
Ligging Winkelgebied stadscentrum
Onderhoudswaardering Binnen Goed
Onderhoudswaardering Buiten Goed

Ieke Kusters

Witte Makelaars

0344 – 61 93 44
Menu