Bouwjaar
2022
Functie
Winkelruimte

Voorstad 33 4001 LS Tiel

€2.636,- p/m
Bekijk op de kaart

Beschrijving

Graag presenteren wij u deze prachtige in aanbouw zijnde duurzame commerciële ruimte in het project “Oliemolen” van circa 170 m2 bvo gelegen aan de belangrijkste ‘toegangspoort’ van het centrum van Tiel. Het project bestaat verder uit 19 appartementen en garageboxen.

Het object is werkelijk uniek gepositioneerd op een A-locatie bij de in de binnenstad van Tiel. Het betreft een bijzonder gebouw met karakter en uitstraling. Een echte eyecatcher die al vanaf de rotonde goed zichtbaar is.

Door de unieke hoekligging ontstaat er een ongekend grote ‘frontbreedte’ bestaande uit respectievelijk bijna 10 meter bij de entreezijde en bijna 18 meter langszij. Dus veel etalage mogelijkheid en uitstekende zichtbaarheid voor passanten.

Tiel, Dynamisch hart van de regio
Tiel wordt ook wel de Fruitstad aan de Waal genoemd. De stad staat bekend om haar gezellige en historische karakter met een echt Horecaplein. In het centrum van de binnenstad staat het standbeeld van Flipje, die symbool staat voor deze kleurrijke stad. De te verhuren ruimte ligt schuin tegenover de landelijk bekende kledingwinkel Blijdesteijn Mode en Xenos. In de directe nabijheid zijn de H&M, Intertoys, HEMA en Rituals gevestigd. Hierdoor trekt deze locatie veel bezoekers aan. De Voorstad en de Waterstraat vormen samen het kernwinkelgebied nabij parkeerterreinen. Door de vele restaurants en cafés met terrassen in de direct nabijheid van deze ruimte, wordt de verblijfsduur van het winkelend publiek verlengd.
Tiel heeft een regionale functie als het gaat om winkelaanbod en heeft een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers. Tiel is direct gelegen aan de A15 (Rotterdam – Arnhem/Nijmegen) en daarom goed bereikbaar per auto. Het treinstation van Tiel is gelegen aan de rand van het centrum. Deze gunstige ligging draagt er aan bij dat vele ondernemers zich in Tiel willen vestigen.

Beleid gemeente Tiel
Het levend en aantrekkelijk houden van het (winkel)hart vindt zijn weerslag in de aandacht voor stadsvernieuwing. Gemeente Tiel wil bezoekers de mogelijkheid bieden aangenaam in het centrum te winkelen, te wonen en te werken. Een streven dat een kwalitatief hoogwaardige impuls krijgt in onder andere dit project.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Betaald parkeren is mogelijk aan nabijgelegen straatzijden, openbare parkeerterreinen en de nabijgelegen parkeergarage, waarna er op 5 loopminuten de winkel is te bereiken. Aan de Grotebrugse Grintweg en Waalstraat bevinden zich haltes voor diverse buslijnen. Ook is het centraal station binnen 10 minuten gelegen.

Indeling
Commerciële ruimte:
Begane grond: Entree, ‘winkelruimte’, aan de achterzijde is de pantry, het toilet en de technische ruimte gesitueerd.

Opleveringsniveau
De commerciële ruimte is nog vrij indeelbaar en wordt in een zogenoemde casco uitvoering opgeleverd. Dit betekent dat u als huurder de mogelijkheid heeft om de afwerking en indeling van de ruimtes naar eigen wens, smaak en behoefte in te richten.
Voor het exacte opleveringsniveau kunt u contact opnemen met de makelaar.

Parkeren
Eigen garagebox is bespreekbaar. Ruime betaalbare parkeergelegenheid op steenworpafstand afstand gelegen genaamd Oude Haven.

Bestemming
De commerciële ruimte is gelegen binnen het bestemmingsplan 'Tiel Binnenstad 2010' en aangewezen als 'Centrum-1'. Hierdoor is het op de begane grond bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca in de categorie 1. De horeca categorie 1 kan globaal omschreven worden als daghoreca die ondersteunend aan de winkels dient te zijn met daarbij bereiding van etenswaren al of niet voor consumptie ter plaatse met als nevenactiviteit: verstrekken van dranken. Voorbeelden zijn horecabedrijven zoals theehuizen, lunchrooms, ijssalons en broodjeszaken. Verdere bestemmingsplaninformatie kunt u opvragen via ons kantoor, voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de gemeente Tiel.

Bouwjaar
De commerciële ruimte is thans in aanbouw en wordt naar verwachting begin Q4 2022 opgeleverd.

Energielabel
Deze zal ten tijde van de oplevering worden toegevoegd.

Huurtermijn en overige condities
In overleg.

Overige
Servicekosten dient nog vastgesteld te worden.
Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurprijs: € 31.635,= exclusief BTW per jaar.
Lees meer
Lees minder

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€2.636
Btw Van ToepassingJa
AanvaardingIn overleg
Bouwvorm
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar12022
Indeling
Soort objectWinkelruimte
Diversen
StatusGeen woonruimte aanwezig
LiggingWinkelgebied stadscentrum
Onderhoudswaardering BinnenUitstekend
Onderhoudswaardering BuitenUitstekend

Bart Eissens

Witte Makelaars

0344 – 61 93 44

Plan een bezichtiging

    Plan een bezichtiging
    Menu