Mijn favorieten

Onze medewerkers

Witte Makelaardij b.v.

Bart Eissens
Bart Eissens
Directeur / Eigenaar
Goedendag, mijn naam is Bart Eissens. Ik ben sinds 2019 actief bij Witte Makelaars als directeur en partner. Als eindverantwoordelijke binnen de organisatie kunt u met al uw mogelijke vragen en/of opmerkingen bij mij terecht. Schroomt u daarom niet om contact op te nemen met mij of een van onze enthousiaste teamleden voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak of het inwinnen van advies. En wellicht gebeuren er wonderen?
Bas de Vreeze
Bas de Vreeze
Kandidaat Makelaar (KRMT)
Sinds kort komt u deze enthousiaste jongeman in Tiel en omstreken tegen. Bas is onze nieuwste ‘aanwinst’, komt uit een echte makelaarsfamilie en werkt al geruime tijd in het vastgoed. "Kom maar op met die panden! Ik ga voor het beste resultaat!”
Idske van der Laan
Idske van der Laan
Vastgoedmedewerkster
Idske versterkt het makelaarsteam regelmatig. Haar input bij advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten is onmisbaar. "Met mijn bouwkundige achtergrond ben ik een belangrijke schakel in de diverse processen die gerelateerd zijn aan de ontwikkeling, advisering en verkoop van nieuwbouwwoningen."
Florina Haan
Florina Haan
Financieel Medewerkster
De administratie wordt accuraat en vol overgave geregeld door Florina. Als stille kracht is zij al jaren een vast gezicht in het team van ons kantoor. "Het huisboudboekje van onze onderneming is altijd op orde!"
Melissa Bandeira Moniz de Aragao
Melissa Bandeira Moniz de Aragao
Commercieel Medewerkster Binnendienst
Ook als binnendienst-medewerker houdt Melissa de woningmarkt buiten goed in de gaten. Zij is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Melissa kent de omgeving al van kleins af aan en versterkt ons team bij het vinden van de beste koper voor uw woning!