Mijn favorieten

Onze medewerkers

Witte Makelaardij b.v.

Bas de Vreeze
Bas de Vreeze
Kandidaat Makelaar (KRMT)
Sinds kort komt u deze enthousiaste jongeman in Tiel en omstreken tegen. Bas is onze nieuwste ‘aanwinst’, komt uit een echte makelaarsfamilie en werkt al geruime tijd in het vastgoed. "Kom maar op met die panden! Ik ga voor het beste resultaat!”
Hilde Kuus
Hilde Kuus
Register Makelaar / Register taxateur
Het makelaarsvak is op haar lijf geschreven. Een brug slaan tussen partijen met ogenschijnlijk tegengestelde belangen blijft een uitdaging en dit doet Hilde dan ook graag, in opdracht van Witte Makelaars. "Ik ken de omgeving op mijn duimpje en heb een groot netwerk. Door dat netwerk goed te benutten, creëer ik kansen."
Melissa Bandeira Moniz de Aragao
Melissa Bandeira Moniz de Aragao
Commercieel Medewerkster Binnendienst
Ook als binnendienst-medewerker houdt Melissa de woningmarkt buiten goed in de gaten. Zij is het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Melissa kent de omgeving al van kleins af aan en versterkt ons team bij het vinden van de beste koper voor uw woning!
Idske van der Laan
Idske van der Laan
Vastgoedmedewerkster
Idske versterkt het makelaarsteam regelmatig. Haar input bij advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten is onmisbaar. "Met mijn bouwkundige achtergrond ben ik een belangrijke schakel in de diverse processen die gerelateerd zijn aan de ontwikkeling, advisering en verkoop van nieuwbouwwoningen."
Florina Haan
Florina Haan
Financieel Medewerkster
De administratie wordt accuraat en vol overgave geregeld door Florina. Als stille kracht is zij al jaren een vast gezicht in het team van ons kantoor. "Het huisboudboekje van onze onderneming is altijd op orde!"