Mijn favorieten

Onze medewerkers

Witte Makelaardij b.v.

Hilde Kuus
Hilde Kuus
NVM Makelaar-Register taxateur
Het makelaarsvak is op haar lijf geschreven. Een brug slaan tussen partijen met ogenschijnlijk tegengestelde belangen blijft een uitdaging. "Ik ken de omgeving op mijn duimpje en heb een groot netwerk. Door dat netwerk goed te benutten, creëer ik kansen voor mijn opdrachtgevers."
Irma Melsen
Irma Melsen
Kandidaat makelaar
Met het diploma HBO Makelaardij & Vastgoed op zak en de nodige ervaring binnen de makelaardij en de woningcoörperatie, is Irma als Kandidaat-makelaar de jongste aanwinst binnen ons team. Irma houdt van direct contact, is servicegericht en leergierig. Om zich te blijven ontwikkelen en onze klant nóg beter van dienst te zijn, start zij binnenkort een opleiding tot interieurstyliste. “Ik ga voor de beste presentatie én verkoop van uw woning!’
Marlieke Marcusse - Schiltmans
Marlieke Marcusse - Schiltmans
Marketing, Communicatie en PR medewerker
Als commerciële duizendpoot is Marlieke verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en PR. Hiernaast is zij ook nog 2 dagen per week werkzaam als secretaresse. Met een groot netwerk binnen de regio, staat zij graag voor u klaar. Marlieke maakt met veel enthousiasme deel uit van het team en houdt van persoonlijk contact. Ze kijkt er naar uit om kennis met u te maken!
Annemarie Udo
Annemarie Udo
Commercieel Medewerkster Binnendienst
Als juridisch specialist vult Annemarie ons team volledig aan. Met veel plezier voert zij de werkzaamheden als commercieel medewerker binnendienst uit. Dienstbaar aan onze opdrachtgevers en ondersteunend voor de makelaars. "Ik ben vaak uw eerste aanspreekpunt. Elke dag is anders en dat houdt mijn werk uitdagend."
Idske van der Laan
Idske van der Laan
Vastgoedmedewerkster
Idske versterkt het makelaarsteam regelmatig. Haar input bij advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten is onmisbaar. "Met mijn bouwkundige achtergrond ben ik een belangrijke schakel in de diverse processen die gerelateerd zijn aan de ontwikkeling, advisering en verkoop van nieuwbouwwoningen."
Florina Haan
Florina Haan
Financieel Medewerkster
De administratie wordt accuraat en vol overgave geregeld door Florina. Als stille kracht is zij al jaren een vast gezicht in het team van ons kantoor. "Het huisboudboekje van onze onderneming is altijd op orde!"