Belofte 1. Witte Woont

Wij vinden voor iedereen hét (t)huis

Als Witte makelaardij zijn we al sinds 1977 actief in Tiel en omgeving. Dat zorgt ervoor dat we de woningmarkt hier goed kennen. Dat we ook buiten ons eigen aanbod precies weten wat er te koop staat of komt. En ook weten wat de nieuwbouwplannen zijn en wat er gaat komen. Door écht naar jou te luisteren, begrijpen we al snel wat je zoekt. Zo kunnen we je, vaak vroegtijdig, wijzen op het huis of de huizen die jou passen als een jas. Jouw thuis.

Belofte 2. Witte Werkt

Wij bieden een sterk marketingplan op maat

Elk huis is anders. En jouw wensen zijn ook niet hetzelfde als die van een ander. Hoe we jouw woning verkopen moet daar dus op worden aangepast. Heb je haast of juist niet? Vind je de prijs het allerbelangrijkste? Of heeft jouw huis veel extra’s ten opzichte van ‘de buren’? Heb je al een andere woning? Welke middelen, van tekst, foto’s tot film en van Funda tot Facebook tot brochure, werken het beste om jouw huis te verkopen? We praten het helemaal met je door en komen zo tot maatwerk en een plan van aanpak.

Belofte 3. Witte Waarde

Onze waardebepaling is gratis

We geloven in onze deskundigheid. Daarom komen we graag bij je langs om te bekijken wat je huis waard is. Zonder verplichtingen! We vertellen je wat wij denken dat jouw huis kan opbrengen als je het bij ons in verkoop zet. Als je ons dan óf later officieel opdracht geeft om je huis te verkopen, spreken we door hoe we de prijs die we hebben genoemd, voor je gaan realiseren. De gegeven waardebepaling is en blijft altijd gratis!

Belofte 4. Witte Weet

Onze marktkennis garandeert een vlotte verkoop

Als je zoals wij al sinds 1977 in Tiel en omgeving actief bent op de woningmarkt, weet je hoe de prijzen zich ontwikkelen en waar de vraag ligt. Wij kennen veel mensen en hebben het koperspubliek in beeld. Ook voor jouw huis! Daarom weten we hoe we jou een vlotte verkoop kunnen bieden en durven hier zelfs garanties op af te geven. Als jij ons jouw vertrouwen geeft, zorgen wij voor de rest.

Belofte 5. Witte Wint

Voor jou! In prijs, overige afspraken en ontzorgen

Wij scoren voor jou, jij en jouw woning(wens) staan centraal. Dus we zorgen er eerst voor dat we met elkaar tot goede afspraken komen. Dat er geen kleine lettertjes zijn en dat we elkaar 100% begrijpen en vertrouwen. Er zijn geen onverwachte kosten en ons tarief is reëel en betaalbaar. Kortom, alles wat wij voor je doen is erop gericht om jou te helpen en te adviseren. Vanaf het moment dat je bij ons binnenloopt tot na de overdracht bij de notaris nemen we je alle zorgen uit handen. Want wij winnen, voor jou!

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte makelaar met een 9,2 van de 90 reviews.

Menu