Witte Makelaars


BALANS TUSSEN EMOTIE EN ZAKEN
Een huis kopen of verkopen is een hele stap. Het gaat niet om zomaar een huis, maar een thuis. Met een verhaal én gevoel. Juist daarom helpen we u bij Witte Makelaars de balans te vinden tussen emotie en zaken. U profiteert daarbij van meer dan 40 jaar kennis van de regionale huizenmarkt. Wij helpen u een thuis te vinden of te verkopen tegen het allerbeste bod. 

Bekend in de regio
Natuurlijk zoekt u een makelaar die de markt kent en zijn vak verstaat. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De regio kennen we op ons duimpje, waardoor wij woningen op waarde weten te schatten (taxeren) en kopers precies kunnen vertellen wat er nu zo aantrekkelijk is aan deze woonomgeving.

Met de tijd mee
De zaken perfect voor u regelen: dat is wat wij willen. En dat krijgen wij voor elkaar door goed naar u te luisteren, open met u te communiceren en actief aan de slag te gaan. Uiteraard passen wij alle mogelijke nieuwe media toe om de beste resultaten te behalen. Want wat we in onze lange historie wel bewezen hebben, is dat Witte Makelaars met de tijd meegaat. Kortom: dé makelaar van Tiel én omgeving!