Wat is mijn huis waard?

Berekenen
Prijs vanaf
€ 225.000
Prijs tot
€ 535.000
Oppervlakte van
173 m2
Oppervlakte tot
380 m2

Beursplein - Tiel

Beschrijving

DE BOUW IS GESTART!

Na een succesvolle verkoopstart in 2020 is begin 2021 gestart met de bouw van dit prachtige nieuwbouwproject. Na de sloop van de bestaande gebouwen wordt aansluitend gestart met de bouwwerkzaamheden. Wonen in Beursplein Tiel komt zo steeds dichterbij!

Ook wonen in Beursplein Tiel? Er zijn nog enkele luxe drie- en vierkamerappartementen beschikbaar vanaf € 307.500,- v.o.n.! Kijk op wonenaanhetbeursplein.nl voor meer informatie!

Heerlijk wonen in het centrum van Tiel
Tiel krijgt er een nieuwe, stijlvolle woonlocatie bij met een zeer gevarieerd huur- en koopaanbod. Het is heerlijk wonen nabij het centrum. Beursplein biedt in totaal ruimte aan 104 appartementen, verdeeld over twee gebouwen, waarvan 67 luxe en energiezuinige koopappartementen, met een woonoppervlakte variërend van circa 70 tot 140 m2 (excl. buitenruimte). De grote raampartijen zorgen voor een spectaculaire ruimtelijke beleving en lichtinval. Laat u verrassen door het weidse uitzicht op de stad en, bij hoger gelegen verdiepingen, de Waal.

De appartementen
Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte, maar ook de gezamenlijke binnentuin is een heerlijke plek om te verblijven en ontspannen. Dankzij de private parking onder het Beursplein kunt u altijd uw auto kwijt.

De appartementen zijn voorzien van alle comfort. Geheel gasloos en voorzien van een comfortabele vloerverwarming die als het nodig is ook koelt. Een unieke luxe waar u het hele jaar door profijt van heeft. De luxe, lichte woningen voldoen daarmee aan de laatste duurzaamheidseisen, klaar voor de toekomst.

Wonen in Beursplein
• Gunstige ligging nabij centrum en recreatievoorzieningen
• Luxe koopappartementen met veel keuze en variatie in indeling en grootte
• Gemakkelijk parkeren in private parking onder Beursplein
• Wonen met prachtig uitzicht (op de stad of zelfs bij hogere verdiepingen op de Waal)
• Tenminste één buitenruimte per appartement
• Gezamenlijke groene binnentuin
• Modern comfort met veel aandacht voor duurzaamheid (gasloos en energiezuinig door zonnepanelen op het dak, WKO-installatie)

Ideale ligging
Geniet van de oude stadstuinen en -parken en de diverse natuurgebieden in de omgeving van Tiel. Wandelen door de Uiterwaarde, varen op het Eiland van Maurik of struinen langs de Waal; alles is mogelijk. Met de gezellige binnenstad om de hoek, loopt u vanuit uw appartement zo naar uw favoriete winkel, restaurant of uitgaansgelegenheid. In het centrum van Tiel is keuze genoeg.

Binnen een half uur bent u met de auto in steden als ‘s-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen. Buslijnen zijn om de hoek en het treinstation is op loopafstand.

Wilt u ook wonen in een luxe appartement van Beursplein? Bekijk dan snel de nog beschikbare woningen en bepaal vandaag nog uw keuze!

Liever eerst meer weten over het project Beursplein? Neem contact op met één van de makelaars. Wij staan u graag te woord.
Lees meer
Lees minder

Kenmerken

Algemeen
Aantal Bouwnummers 107
Inhoud Vanaf 173 m3
Inhoud Tot 380 m3
Koopaanneemsom Vanaf €225.000
Koopaanneemsom Tot €535.000

Bart Eissens

Witte Makelaars

0344 – 61 93 44

Aanmelden

  Waarom Witte?

  Witte woont

  Wij vinden voor iedereen
  hét (t)huis

  Witte werkt

  Wij bieden een sterk
  marketingplan op maat

  Witte waarde

  Onze waardebepaling is
  gratis

  Witte weet

  Onze marktkennis
  garandeert een vlotte
  verkoop

  Witte wint

  Voor jou! In prijs, overige
  afspraken en ontzorgen

  Reviews

  Klanten beoordelen Witte makelaar met een 9,2 van de 94 reviews.

  Menu