Van plan om een huis te kopen in Zoelen?

Wil jij verhuizen naar het mooie Zoelen? Witte Makelaars helpt jou als geen ander bij deze zoektocht! Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat jij jouw droomwoning in Zoelen kunt aankopen. Benieuwd hoe? Vraag een vrijblijvende kennismaking aan met onze aankoopmakelaar en zij vertelt je wat haar toegevoegde waarde kan zijn voor jou!

Maar eerste iets over het fraaie dorp Zoelen waar het kasteel “Soelen” ligt.

Op het mooie landgoed van kasteel Soelen kun je prachtig wandelen (met of zonder hond), genieten van de natuur en de klassieke sfeer die er hangt. Waar in Zoelen jij jouw nieuwe woning ook vindt, je bent altijd dichtbij dit mooie landgoed.

Niet ver van het kasteel kun je in Zoelen ook heerlijk culinair uit eten bij de Heeren van Soelen. Dit is een prachtig restaurant voor de echte fijnproevers. Uit eten doen we natuurlijk niet iedere dag dus wanneer je in jouw nieuwe woning in Zoelen zelf de sterren van de hemel wilt koken; binnen een paar minuten ben je in Tiel voor al jouw benodigdheden.

De bereikbaarheid van jouw nieuwe woonplaats Zoelen is buitengewoon makkelijk; via de A15 vanuit Rotterdam, Utrecht of Nijmegen, Rhenen ben je zo in dit mooie dorp. Zodra je de snelweg verlaat, ben je in een andere rustgevende wereld en dat geldt trouwens voor heel onze geliefde Betuwe. Wij zelf zijn dol op Zoelen, lekker dichtbij huis!

Wonen in Zoelen is rustig en gemoedelijk. Voor een beetje avontuur hoef je echter niet ver van huis.

Op eiland de Kaap in Zoelen kun je goed terecht voor een actief uitje! Dit is de plek waar beleving, ontspanning en gezelligheid samenkomen en waar je  wordt uitgedaagd om nét dat stapje verder te gaan. Je kunt bijvoorbeeld naar de geweldige wipeout! Crash, smash and splash your way through! Dit brute waterspektakel ken je vast wel van de tv: van obstakel naar obstakel boven het water en land. En met 20.000 waaghalzen per jaar is dit één van de meest populaire programma’s op De Kaap. Ready? Of je kan naar evenementen locatie Expeditie Robinson, de enige echte in Nederland sinds 2021! Zij hebben namelijk de exclusieve licentie voor de activiteiten van het welbekende televisieprogramma Expeditie Robinson! Ben je gek op sporten? Dan is dat ook geen probleem, omdat Zoelen een prachtig golfcentrum en sportclub heeft voor de echte sportliefhebbers.

Dit staat er te koop in Zoelen

Veelgestelde vragen

Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij een tegenbod doet. Het doen van een bod betekent dus nog niet dat je aan het onderhandelen bent. Ook wanneer de makelaar zegt dat hij je bod gaan bespreken met de verkoper, is het nog geen onderhandeling.

Waarom Witte?

Witte woont

Wij vinden voor iedereen
hét (t)huis

Witte werkt

Wij bieden een sterk
marketingplan op maat

Witte waarde

Onze waardebepaling is
gratis

Witte weet

Onze marktkennis
garandeert een vlotte
verkoop

Witte wint

Voor jou! In prijs, overige
afspraken en ontzorgen

Reviews

Klanten beoordelen Witte Makelaars met een 9,3 van de 66 reviews.

Vrijblijvende afspraak met onze makelaar?    Menu