Even voorstellen…

2 min. lezen

Sinds deze week hebben wij een nieuwe stagiaire: Mirte van Dijk. En we kunnen natuurlijk niet wachten om haar ook aan jullie voor te stellen..

Dit is Mirte!!

Hoii ik ben Mirte van Dijk en ik ben 18 jaar. Ik kom Witte makelaars helpen met de marketing en communicatie t/m april. Op dit moment ben ik gestart met mijn laatste jaar op het Koning Willem I College bij de opleiding medewerker Marketing en Communicatie. En ik loop hiervoor mijn afstudeerstage bij Witte makelaars in een heel gezellig team!

Naast het stage lopen werk ik bij de Jumbo in mijn dorp als caissière. Hier ben ik voornamelijk in de weekenden te vinden. Ook hou ik er van om naar feestjes te gaan. En gezellige dingen met vrienden te doen. Daarom was ik natuurlijk dit weekend bij Appelpop te vinden!??

Wij zijn in ieder geval erg blij dat Mirte vanaf nu deel uitmaakt van ons team en jullie gaan zeker nog vaak wat van haar horen!

Mirte
Menu