Even voorstellen…

3 min. lezen

Afgelopen maand hebben wij een nieuwe topper in ons team mogen verwelkomen: Linda van Ravenswaaij. En we kunnen natuurlijk niet wachten om Linda ook aan jullie voor te stellen..

Linda, verliefd op de Betuwe…

Afgelopen juli heb ik, na 27 jaar in de Fashion, mijn carrière over een andere boeg gegooid en ben ik bij Witte Makelaars terechtgekomen. Fashion is altijd een passie van mij geweest maar…. er is zoveel meer ‘out there’ ! Een andere grote passie van mij is namelijk interieur, decoratie en huizen. De sprong in het diepe bij Witte Makelaars is als thuiskomen. Ik had het niet beter kunnen treffen met dit mooie bedrijf en het leuke team hier. Ik vind het heerlijk om allerlei verschillende dingen te kunnen doen en de makelaars te ontlasten. Mijn ervaring met het kopen en verkopen van huizen heb ik zelf persoonlijk opgedaan door al mijn verhuizingen. Wat ik goed kan gebruiken voor zowel (potentiële) kopers als verkopers.

Zelf ben ik verliefd op de Betuwe!😍 Ik heb een tijd in Zoelmond gewoond en dit was een van mijn mooiste plekjes ooit. Ik ben dan ook enorm blij dat ik elke dag naar de Betuwe toe kan om mijn werk uit te oefenen. Ik woon samen met mijn vriend en stiefdochter en niet te vergeten mijn 2 katten en mijn hond. En zo leer je meteen mijn andere passie kennen: dieren! Ik leer elke dag en zie er naar uit nog veel meer te leren van dit interessante makelaars vak.

Tot snel, aan de telefoon of op kantoor bij Witte Makelaars in Tiel!🤩

Wij zijn in ieder geval erg blij dat Linda vanaf nu deel uitmaakt van ons team en jullie gaan zeker nog vaak van haar horen!

Linda
Menu