Verkoopbemiddeling


Wilt u uw huis verkopen, laat u dan bijstaan door Witte Makelaars. Dé full service makelaar die voor u op zoek gaat naar de beste koper! 
 
Het verkopen van een huis is, zeker in de huidige markt, specialistisch werk. Witte Makelaars beschikt als NVM makelaar over de beste tools en het grootste netwerk, zodat u zeker bent dat al het mogelijke wordt ingezet om de beste koper te vinden. De makelaar en het team van Witte nemen u het werk uit handen en komen tot een optimaal resultaat.
 
Een verkoopopdracht begint met een kennismakingsgesprek, het vaststellen van de marktwaarde en het uitbrengen van een verkoopadvies. Onderdelen van het verkoopadvies zijn: de vraagprijs, de wijze van presenteren, gebruik van verkoopkanalen en publiciteitsmogelijkheden. Onze makelaar komt graag bij u langs!
 
Om uw woning onder de aandacht te brengen wordt onder andere gebruik gemaakt van Funda, Nederlands best bezochte huizensite. Alleen een NVM makelaar kan ervoor zorgen dat uw woning de meest uitgebreide presentatie op de beste positie krijgt. Daarnaast is het netwerk van Witte van onschatbare waarde en worden moderne (social)media ingezet om een zo groot mogelijk bereik te hebben. Kortom: dé makelaar van Tiel en omgeving!
 
Nieuwsgierig naar de aanpak van Witte Makelaars? Maak vrijblijvend een afspraak voor een verkoopadviesgesprek en laat u overtuigen.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring