Taxaties


Bent u op zoek naar een taxateur die gekwalificeerd is om voor alle geldverstrekkers en overheidsinstanties te mogen taxeren? 

De taxateurs van Witte Makelaars. Zij zijn opgeleid en worden blijvend bijgeschoold om te mogen taxeren voor alle in Nederland erkende geldverstrekkers en overheidsinstanties. Een taxatierapport van Witte Makelaars is niet zo maar een waardebepaling. Het is een officieel document waarin goed onderbouwd is vastgesteld wat de marktwaarde van een object of perceel is.

Voor woonhuizen bestaan twee soorten taxatierapporten. Informeer bij uw geldverstrekker welk taxatierapport u nodig heeft. Betreft het een rapport conform het “NVM-model financiering woonruimte” of heeft u een door het NWWI gevalideerd rapport nodig, bijvoorbeeld voor een hypotheekaanvraag met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?

Betreft het bedrijfsmatig vastgoed, dan kan in overleg met de opdrachtgever worden gekeken aan welke eisen het rapport moet voldoen.

Of u nu inzicht wilt krijgen in de marktwaarde van een object bij een boedelscheiding, voor de aangifte van successierechten of bijvoorbeeld bij een bedrijfsovername, bij Witte Makelaars kunt u vertrouwen op een onafhankelijk rapport.

Wij verzorgen alle rapporten voor een redelijk tarief, informeer naar de mogelijkheden en tarieven.