Aankoopbemiddeling


Heeft u uw droomhuis al op het oog of heeft u hulp nodig om het te vinden? Laat u in beide gevallen begeleiden door uw eigen NVM aankoopmakelaar!
Juist in de huidige markt is het voor u als koper zeer lastig een goed beeld te vormen van het huizenaanbod. Waarom staat de ene woning al zo lang te koop en wordt de andere snel verkocht? Is de vraagprijs wel correct en hoe zit het met het bestemmingsplan of de ontwikkelingen in de directe omgeving?

Het zijn allemaal vragen waar een aankoopmakelaar antwoord op kan geven. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij het zoeken en vinden van een passende nieuwe woning en u begeleiden bij de aankoop.

Witte Makelaars maakt gebruik van een uitwisselingssysteem voor huizenaanbod. Elke dag ontvangen wij volledig geautomatiseerd het laatste aanbod. Daarnaast is ons persoonlijke netwerk een exclusieve bron van informatie waar u uw voordeel mee kunt doen. Omdat wij ons elke dag op de huizenmarkt begeven, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Eenmaal een woning gevonden, dan verzorgen onze makelaars de commerciële en juridische aspecten van de aankoop. Het onderhandelen en onderzoeken! Alles wordt in het werk gesteld om uw vragen te beantwoorden of de realisatie van uw wensen mogelijk te maken. Indien nodig adviseren wij u over het inschakelen van de juiste specialisten zoals aannemers, bouwkundigen of juristen.

Nieuwsgierig naar de aanpak van Witte Makelaars? Maak vrijblijvend en kosteloos een afspraak voor een kennismakingsgesprek en laat u informeren.