Prijs vanaf
€ 121.450
Prijs tot
€ 262.500
Oppervlakte van
1m2
Oppervlakte tot
1m2

Klingelenberg (Fase2C/Tweekappers+Kavels, Deelplan-1) - Vrije bouwkavel

Beschrijving

Klingelenberg is een kleinschalig plan in een dorpse omgeving. In september 2018 wordt gestart met Fase 2C van het plan waarin totaal 36 woningen zullen worden gerealiseerd en een drietal vrije bouwkavels is opgenomen! Deze fase is ontworpen met fantastische woningen in een mooie architectonische mix.

Het eerste deelplan is al grotendeels verkocht, waardoor je als koper de zekerheid hebt dat op korte termijn de palen worden geslagen voor jouw toekomstige woning! Binnen dit deelplan zijn nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar, deze woningen zijn met een inhoud van 524 tot 719 m³ zeer royaal te noemen.

UNIEK, ROYAAL, LICHT, EIGENTIJDS en DUURZAAM! Alle woningen worden COMPLEET opgeleverd met luxe badkamer, vloerverwarming en zonnepanelen. Voor de keuken geldt een fraaie en complete keukenopstelling. Bovendien geldt voor deze woningen dat deze al standaard zijn voorzien van een UITBOUW aan de tuinzijde en (extra) dakraam op de tweede verdieping.

Dat zijn de kernkwaliteiten, die deze woningen de kwalificatie uniek geven.

LIEVER ZELF BOUWEN?
In plan Klingenberg zijn tevens een klein aantal vrije bouwkavels opgenomen, waarop een vrijstaande woning kan worden gebouwd. De kavels hebben een perceeloppervlak van 347 tot 750 m² en bieden de mogelijkheid om het huis van je dromen te bouwen. De bouwkavels worden bouwrijp opgeleverd, je kunt vanaf september 2018 starten met de bouw.

Vraag de makelaar naar de (bouw)mogelijkheden en beschikbaarheid!
Lees meer
Lees minder

Kenmerken

Algemeen
Aantal bouwnummers3

Bart Eissens

Witte Makelaars

0344 – 61 93 44

Aanmelden

    Menu