Bouwjaar
1920
Functie
Winkelruimte

Waterstraat 21 A 4001 AL Tiel

Prijs op aanvraag
Bekijk op de kaart

Beschrijving

Op meest centrale locatie met hoogste passantenaantal gelegen winkelpand. De winkelruimte is gelegen aan het brede gedeelte van de Waterstraat, onder andere tegenover Only en Rituals. De totale opp. van de winkelruimte bedraagt ca. 108 m² v.v.o. De ruimte is gelegen in de binnenstad met diverse parkeermogelijkheden in de directe nabijheid.

Indeling: Brede glas pui, geheel te openen, circa vier meter breed, winkelruimte van circa 69 m² v.v.o., kelder met dagverblijf met keuken, toilet en opslagruimte van circa 38 m² v.v.o.. Totaal groot 107 m² v.v.o. (120 m² b.v.o.)

Parkeergelegenheid: Ruim voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein (betaald parkeren).

Bereikbaarheid
Tiel is direct gelegen aan de A15 (Rotterdam – Arnhem/Nijmegen) en daarom goed bereikbaar per auto. Betaald parkeren is mogelijk op openbare parkeerterreinen in de direct omgeving. Aan de Veemarkt bevinden zich haltes voor diverse buslijnen. Ook is het centraal station binnen 10 loopminuten gelegen.
Bestemmingsplangegevens. Waterstraat 21A is gelegen binnen het bestemmingsplan 'Tiel Binnenstad 2010' en aangewezen als 'Centrum-1'. Hierdoor is het op de begane grond bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca in de categorie 1. Verdere bestemmingsplaninformatie kunt u opvragen via ons kantoor, voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de gemeente Tiel.
Lees meer
Lees minder

Kenmerken

Overdracht
HuurprijsPrijs op aanvraag
Btw Van ToepassingJa
AanvaardingIn overleg
Bouwvorm
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar11920
Indeling
Soort objectWinkelruimte
Diversen
StatusGeen woonruimte aanwezig
LiggingWinkelgebied stadscentrum
Onderhoudswaardering BinnenGoed
Onderhoudswaardering BuitenGoed

Bart Eissens

Witte Makelaars

0344 – 61 93 44

Plan een bezichtiging

    Plan een bezichtiging
    Menu