Bouwjaar
1950
Functie
Winkelruimte
Ingetrokken

Waterstraat 19 4001 AL Tiel

€2.000,- p/m
Bekijk op de kaart

Beschrijving

Graag presenteren wij u deze prachtige winkelruimte op een toplocatie(A1) in het centrum van Tiel. Deze winkelunit is per direct beschikbaar voor verhuur en kenmerkt zich vanwege een frontbreedte van circa 6,5 meter en een diepte van circa 16 meter. In totaal een BVO van ca. 114 m2 en een VVO van ca 106 m2.

Tiel wordt ook wel de Fruitstad aan de Waal genoemd. De stad staat bekend om haar gezellige en historische karakter. In het centrum van de binnenstad staat het standbeeld van Flipje, die symbool staat voor deze kleurrijke stad. De winkelunit ligt tegenover Rituals en om de hoek is de H&M en de landelijk bekende kledingwinkel Blijdesteijn Mode gevestigd. Hierdoor trekt deze locatie veel bezoekers aan. De Voorstad en de Waterstraat vormen samen het kernwinkelgebied nabij parkeerterreinen. Door de vele restaurants en cafés met terrassen in de direct nabijheid van de winkelunit, wordt de verblijfsduur van het winkelend publiek verlengd.
Tiel heeft een regionale functie als het gaat om winkelaanbod en heeft een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers. Tiel is direct gelegen aan de A15 (Rotterdam – Arnhem/Nijmegen) en daarom goed bereikbaar per auto. Het treinstation van Tiel is gelegen aan de rand van het centrum.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Betaald parkeren is mogelijk aan nabijgelegen straatzijden, openbare parkeerterreinen en de nabijgelegen parkeergarage, waarna er op 5 loopminuten de winkel is te bereiken. Aan de Grotebrugse Grintweg en Waalstraat bevinden zich haltes voor diverse buslijnen. Ook is het centraal station binnen 10 minuten gelegen.

Indeling
Winkel:
Begane grond: Entree, winkelruimte, toegang tot kleine kantoorruimte met mogelijkheid tot pantry en toilet.

Bestemmingsplangegevens
Waterstraat 19 is gelegen binnen het bestemmingsplan 'Tiel Binnenstad 2010' en aangewezen als 'Centrum-1'. Hierdoor is het op de begane grond bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca in de categorie 1. De horeca categorie 1 kan globaal omschreven worden als daghoreca die ondersteunend aan de winkels dient te zijn met daarbij bereiding van etenswaren al of niet voor consumptie ter plaatse met als nevenactiviteit: verstrekken van dranken. Voorbeelden zijn horecabedrijven zoals theehuizen, lunchrooms, ijssalons en broodjeszaken. Verdere bestemmingsplaninformatie kunt u opvragen via ons kantoor, voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de gemeente Tiel.

Huurprijs: € 2.000,= exclusief btw per maand
Huurperiode: Bespreekbaar
Indexering: Jaarlijkse indexering voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks ‘alle huishoudens’ samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS
Overeenkomst: Volgens het model van de ROZ augustus 2012, huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimten conform artikel 7:290 BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.
Zekerheidsstelling: Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden inclusief BTW.

Overige:
- Verhuurder heeft recentelijk ledverlichting aangebracht en nieuwe airco’s die ook kunnen verwarmen;
- Verhuurder is bereid mee te denken in de ‘finisching touch’;
- De bovenwoning die momenteel gerenoveerd wordt valt buiten het aanbod;
- Magazijn/kelder: In overleg is er extra ruimte toe te voegen;
Lees meer
Lees minder

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€2.000
Btw Van ToepassingJa
AanvaardingIn overleg
Bouwvorm
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar11950
Indeling
Soort objectWinkelruimte
Diversen
StatusGeen woonruimte aanwezig
LiggingWinkelgebied stadscentrum
Onderhoudswaardering BinnenGoed
Onderhoudswaardering BuitenGoed

Bart Eissens

Witte Makelaars

0344 – 61 93 44

Plan een bezichtiging

    Plan een bezichtiging
    Menu