Bouwjaar
2010
Functie
Winkelruimte

Tolhuisstraat 9 4001 LN Tiel

Prijs op aanvraag
Bekijk op de kaart

Beschrijving

Graag presenteren wij u deze commerciële ruimte van circa 228 m2 bvo gelegen aan een van de toegangswegen van het centrum van Tiel. Het betreft een bijzonder gebouw met karakter en uitstraling. Boven de commerciële ruimte zijn appartementen gesitueerd met een eigen opgang.
De commerciële ruimte is relatief eenvoudig te splitsen in 2 units en bestaat reeds uit 2 adressen te weten Tolhuisstraat 9 en 11 in Tiel. De frontbreedte bedraagt maar liefst bijna 13 meter.

Tiel, Dynamisch hart van de regio
Tiel wordt ook wel de Fruitstad aan de Waal genoemd. De stad staat bekend om haar gezellige en historische karakter met een echt Horecaplein. In het centrum van de binnenstad staat het standbeeld van Flipje, die symbool staat voor deze kleurrijke stad. Door de vele restaurants en cafés met terrassen in de direct nabijheid van deze ruimte, wordt de verblijfsduur van het winkelend publiek verlengd.
Tiel heeft een regionale functie als het gaat om winkelaanbod en heeft een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers. Tiel is direct gelegen aan de A15 (Rotterdam – Arnhem/Nijmegen) en daarom goed bereikbaar per auto. Het treinstation van Tiel is gelegen aan de rand van het centrum. Deze gunstige ligging draagt er aan bij dat vele ondernemers zich in Tiel willen vestigen.

Beleid gemeente Tiel
Het levend en aantrekkelijk houden van het (winkel)hart vindt zijn weerslag in de aandacht voor stadsvernieuwing. Gemeente Tiel wil bezoekers de mogelijkheid bieden aangenaam in het centrum te winkelen, te wonen en te werken.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Betaald parkeren is mogelijk aan nabijgelegen straatzijden, openbare parkeerterreinen en de nabijgelegen parkeergarage, waarna er op 5 loopminuten de winkel is te bereiken. Aan de Grotebrugse Grintweg , Waalstraat en Nieuwe Tielseweg bevinden zich haltes voor diverse buslijnen. Ook is het centraal station binnen circa 10 minuten gelegen.

Indeling
2 separate entree’s. via bordestrap kom je op het hoger gelegen ‘verhuurbaar vloeroppervlak’ van ca. 213 m2, met rechts nog een extra toegangsdeur, meterkast, z-vormige open ‘winkelruimte’, via deur naar ‘dichte’ ruimte voor opslag en situering stookruimte, hangend toilet met fontein en pantry, doorloop naar ruimte voor klein ‘magazijn/archief en/of reproruimte.

Voorzieningen
- Aan plafond enkele kabelgoten
- Enkele wcd’s
- TL verlichting op paar plekken
- Vloerverwarming als hoofdverwarming
- 1 c.v. ketel voor in de basis 2 units
- 1 toilet
- 1 pantry
- 1 meterkast

Er zijn wel voorbereidingen getroffen om de commerciële ruimte te splitsen met ieder haar eigen voorzieningen.

Bestemming
De commerciële ruimte is gelegen binnen het bestemmingsplan 'Tiel Binnenstad 2010' en aangewezen als 'Centrum-2'. Hierdoor is het op de begane grond bestemd voor detailhandel, dienstverlening, de uitoefening van een aan-huis-verbonden-beroep, ambachtelijke bedrijven, ateliers en galeries en horeca in de categorie 1. De horeca categorie 1 kan globaal omschreven worden als daghoreca die ondersteunend aan de winkels dient te zijn met daarbij bereiding van etenswaren al of niet voor consumptie ter plaatse met als nevenactiviteit: verstrekken van dranken. Voorbeelden zijn horecabedrijven zoals theehuizen, lunchrooms, ijssalons en broodjeszaken.
Verder kan er op de begane grond gewoond worden. Hier is wel medewerking van de andere eigenaren van de VVE benodigd omdat in de splitsingsakte deze units als bedrijfsruimte gedefinieerd staan. Ditzelfde geldt voor eventueel bed&breakfast, met een maximum van 2 kamer en 5 beden.
Verdere bestemmingsplaninformatie kunt u opvragen via ons kantoor, voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de gemeente Tiel.

Bouwjaar
De commerciële ruimte is omstreeks 2010-2011 gebouwd.

Servicekosten
Tolhuisstraat 9: €264,88 per maand
Tolhuisstraat 11: € 269,45 per maand

Energielabel
A++++

Koopprijs op aanvraag
Lees meer
Lees minder

Kenmerken

Overdracht
KoopprijsPrijs op aanvraag
AanvaardingIn overleg
Bouwvorm
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar12010
Indeling
Soort objectWinkelruimte
Diversen
StatusGeen woonruimte aanwezig
LiggingWinkelgebied stadscentrum
Onderhoudswaardering BinnenGoed
Onderhoudswaardering BuitenGoed

Bart Eissens

Witte Makelaars

0344 – 61 93 44

Plan een bezichtiging

    Plan een bezichtiging
    Menu