Bouwjaar
2008
Functie
Bedrijfsruimte
Verhuurd

De Prinsenhof 1 6 4004 LN Tiel

€1.800,- p/m
Bekijk op de kaart

Beschrijving

Op een fraaie zichtlocatie op het jonge bedrijventerrein 'Medel' wordt deze bedrijfsunit met verdieping en 3 eigen parkeerplaatsen te huur aangeboden. De unit is gelegen op gunstige afstand van Rijksweg A15, waardoor gemakkelijk aan te rijden.

De unit is als volgt ingedeeld:
Loopdeur naar open bedrijfsruimte met meterkast, pantry en trapopgang naar kantoorruimte.

Bedrijvenpark Medel:
Het bedrijvenpark is centraal in het land gelegen, kent een goede aansluiting op Rijksweg A15 (Rotterdam-Nijmegen) en de containerterminal in het Amsterdam-Rijnkanaal.
Medel heeft een ruime en groene opzet met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Het is een aantrekkelijk bedrijvenpark met een goed werkende parkmanagement organisatie, dat wordt beheerd door de Coöperatie Medel. Deze actieve coöperatieve vereniging organiseert zaken als onderhoud, centrale inkoop, beveiliging, vervoersmanagement, bewegwijzering en groenbeheer.

Diverse bovenregionale bedrijven hebben zich reeds hier gevestigd waaronder Itho-Daalderop, DHL, Lidl distributiecentrum en Küehne+Nagel Logistics.

Ligging
Op bedrijvenpark “Medel” op zichtlocatie aan de doorgaande weg nabij afslag van de A15. Bedrijvenpark Medel ligt in de gemeente Tiel tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de A15. De uitstekende infrastructuur betekent optimale bereikbaarheid, de kracht van Bedrijvenpark Medel. Bovendien blijft Medel een ‘groene knoop’ in het landschap. En duurzaam bedrijvenpark met landschappelijke waarde. Gelegen nabij het recreatiegebied De Beldert en Golfbaan “De Batouwe”. Kortom, een toplocatie voor ondernemend Rivierenland. Daarnaast ligt Tiel geografisch zeer gunstig. Arnhem, Nijmegen, Utrecht en ’s-Hertogenbosch zijn per auto in circa 30 minuten bereikbaar en Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven in circa 50 minuten.

Parkeren
Voor het pand zijn drie parkeerplekken gelegen, twee van de drie parkeerplekken zijn voorzien van een laadpaal.

Bereikbaarheid
Het Eek is goed te bereiken met eigen en openbaar vervoer. Vanaf het N.S. Station vertrekken met grote regelmaat treinen naar Arnhem, Geldermalsen en Utrecht. Voorts is binnen 2 autominuten de autosnelweg A 15 (Rotterdam Rijnmond – Knooppunt Arnhem Nijmegen) en de doorgaande provinciale weg (Culemborg (A2) – Kesteren) te bereiken. Via de snelweg A 15 is er voorts aansluiting op het Landelijk snelwegennetwerk. Tiel is gelegen aan het Amsterdam- Rijnkanaal en de rivier de Waal en door de aanwezigheid van een haven is de bereikbaarheid over het water als uitstekend te typeren.

Bestemmingsplangegevens
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Kanaalzone' van de gemeente Tiel, welk plan is vastgesteld op 20-11-2013. Hierin is het object bestemd als 'Bedrijventerrein' met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 5.1’, alsmede ‘specifieke vorm van waarde – beeldkwaliteit’. Daarnaast geldt er een gebiedsaanduiding ‘geluidszone-industrie’ en ‘wetgevingszone-afwijkingsgebied-3’ waarop in 2017 een parapluherziening is vastgesteld. In dit laatste herzieningsplan is het object aangewezen a;s ‘gebiedsaanduiding overige zone- gezoneerd industrieterrein'.
Door deze bestemming is het object te gebruiken voor doeleinden van handel en bedrijf in de categorieën 1 tot en met 5.1 van de staat van bedrijfsactiviteiten, met daaraan ondergeschikt;
o.a. detailhandel als nevenactiviteit, bijhorende kantoren (tot maximaal 1.500 m² bvo), parkeervoorzieningen. Er geldt een maximaal toegestane goothoogte van 16 m¹, een maximale bouwhoogte van 20 m¹ en een maximum bebouwingspercentage van 80%.

Huurtermijn en overige condities
- De aansluitingen t.b.v. nutsvoorzieningen zijn aanwezig en worden op naam van huurder afgesloten.
- Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar/verhuurder.
- Huurbetaling: per maand vooruit.
- Er wordt een bankgarantie gevraagd van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
- Er wordt een huurovereenkomst opgesteld conform standaard ROZ-huurovereenkomst.
- Jaarlijks wordt een huurprijsaanpassing doorgevoerd op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, vastgesteld door het CBS).

Servicekosten
Servicekosten zijn € 150,= per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, voor bijdrage aan onderhoud buitengevel inclusief glasbewassing, CV-ketel, Airco en onderhoud buitenterrein.

AANVAARDING: in overleg
Lees meer
Lees minder

Kenmerken

Overdracht
Servicekosten€150
Huurprijs€1.800
Btw Van ToepassingJa
AanvaardingIn overleg
Bouwvorm
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar12008
Indeling
Soort objectBedrijfsruimte
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen3
Diversen
StatusGeen woonruimte aanwezig
LiggingBedrijventerrein
Onderhoudswaardering BinnenUitstekend
Onderhoudswaardering BuitenUitstekend

Bart Eissens

Witte Makelaars

0344 – 61 93 44
Plan een bezichtiging
Menu