Terug naar de resultaten
Scharenburg fase 3, Zoelen
4011 Zoelen
Koopaanneemsom € 199.000,- tot € 356.000,- Verkocht
0344-619344

Kenmerken

Aantal kavels 22 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Aan de Uiterdijk vlakbij de kern van Zoelen is een jonge woonwijk nog volop in ontwikkeling; Nieuwbouwplan Scharenburg waar jouw toekomst en jouw woonwensen vorm kunnen krijgen! Het plan is gelegen aan de rand van het fraaie dorp Zoelen, als overgang tussen het dorp, weilanden en boomgaarden. De...
Lees meer

Omschrijving

Aan de Uiterdijk vlakbij de kern van Zoelen is een jonge woonwijk nog volop in ontwikkeling; Nieuwbouwplan Scharenburg waar jouw toekomst en jouw woonwensen vorm kunnen krijgen! Het plan is gelegen aan de rand van het fraaie dorp Zoelen, als overgang tussen het dorp, weilanden en boomgaarden. De omgeving is heel aantrekkelijk om te recreëren en om kinderen veilig buiten te laten spelen.
Fase 3 in project Scharenburg biedt een gevarieerd woningaanbod van nog te bouwen woningen: 5 rijwoningen, 6 hoekwoningen en 8 tweekappers. Daarnaast zijn er 3 bouwkavels in het plan gelegen.

Lekker nieuwe en op-en-top geïsoleerde woning?!? In het voorjaar van 2019 wordt gestart met de 3e fase van Scharenburg, een kleine uitbreiding waarin nog enkele woningen te koop zijn. Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met de makelaar. 

Of bouw jij liever zelf je eigen droomhuis?
Wie zelf bouwt op een nieuw perceel, kan zijn of haar wensen geheel in vervulling laten gaan en heeft zijn droom binnen handbereik. In fase 3 van plan Scharenburg worden 3 nieuwbouwkavels aangeboden voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis.

De kavels variëren in grootte zijn gelegen aan de rand van het plan en bieden zicht op landelijk Zoelen;
Kavel 1 Perceelgrootte 500 m³ Koopsom € 197.500,-
Kavel 13 Perceelgrootte 525 m³ Koopsom € 214.000,-
Kavel 29 Perceelgrootte 500 m³ Koopsom € 197.500,-

Neem contact op met één van onze makelaars om meer informatie te krijgen omtrent de (bouw)mogelijkheden van deze kavels.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 199.000,- - € 356.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 113 m² t/m 173 m² Inhoud 420 m³ t/m 700 m³ Perceeloppervlakte 120 m² t/m 525 m² Aantal kavels 22 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 8 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.