Terug naar de resultaten
Klingelenberg (Fase2C/Tweekappers+Kavels, Deelplan-1)
4176 CC Tuil
Koopaanneemsom € 121.450,- tot € 368.500,- Beschikbaar
0344-619344

Kenmerken

Start bouw 15-09-2018 Aantal kavels 8 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Klingelenberg is een kleinschalig plan in een dorpse omgeving. In september 2018 is gestart met Fase 2C van het plan waarin totaal 36 woningen zullen worden gerealiseerd en een drietal vrije bouwkavels is opgenomen! Deze fase is ontworpen met fantastische woningen in een mooie architectonische...
Lees meer

Omschrijving

Klingelenberg is een kleinschalig plan in een dorpse omgeving. In september 2018 is gestart met Fase 2C van het plan waarin totaal 36 woningen zullen worden gerealiseerd en een drietal vrije bouwkavels is opgenomen! Deze fase is ontworpen met fantastische woningen in een mooie architectonische mix. 

Het nieuwbouwplan is al grotendeels verkocht, wwaardoor je als koper de zekerheid hebt dat er reeds gestart is met de bouw van jouw toekomstige woning!  Binnen dit deelplan zijn nog enkele twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar, deze woningen zijn met een inhoud van 524 tot 719 m³ zeer royaal te noemen. 

UNIEK, ROYAAL, LICHT, EIGENTIJDS en DUURZAAM! Alle woningen worden COMPLEET opgeleverd met luxe badkamer, vloerverwarming en zonnepanelen. Voor de keuken geldt een fraaie en complete keukenopstelling. Bovendien geldt voor deze woningen dat deze al standaard zijn voorzien van een UITBOUW aan de tuinzijde en (extra) dakraam op de tweede verdieping. 

Door de gegarandeerde start van de bouw is helaas niet meer mogelijk om, gedurende de bouw, nog aanpassen aan deze woningen te doen. De woningen worden geleverd met zeer compleet sanitair en een keukencheque. Dat zijn de kernkwaliteiten, die deze woningen de kwalificatie uniek geven.

LIEVER ZELF BOUWEN?
In plan Klingenberg zijn tevens een klein aantal vrije bouwkavels opgenomen, waarop een vrijstaande woning kan worden gebouwd. De kavels hebben een perceeloppervlak van 347 tot 750 m² en bieden de mogelijkheid om het huis van je dromen te bouwen. De bouwkavels worden bouwrijp opgeleverd, je kunt vanaf september 2018 starten met de bouw. 

Vraag de makelaar naar de (bouw)mogelijkheden en beschikbaarheid!

PLAN KLINGELENBERG
Centraal in Nederland en midden in de Betuwe ligt het dorp Tuil dat behoort tot de gemeente Neerijnen. De landelijke ligging van het dorp, dichtbij de rivier de Waal, waarborgt een rustige woonomgeving. Tegelijkertijd biedt het nagenoeg alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. 

Tuil grenst in het oosten direct aan Waardenburg en bevindt zich dus nabij de A2, maar ook op korte afstand van de A15. Hierdoor zijn de steden Den Bosch, Utrecht en Nijmegen binnen 15 tot 30 autominuten bereikbaar en is het dichtstbijzijnde NS-station, in Zaltbommel, binnen een kwartier fietsen gelegen!

Aan de rand van de nieuwbouwwijk zijn een nieuwe basisschool en kinderdagverblijf gerealiseerd. Je kunt je kinderen dus lopend brengen en de wat grotere kinderen kunnen al snel zelfstandig naar school.

Kom zelf ervaren hoe het is om hier te wonen en vraag naar de mogelijkheden bij de makelaar, om een beter beeld te krijgen bij het dorp Tuil en de mogelijkheden die Plan Klingelenberg biedt.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 121.450,- - € 368.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 141 m² t/m 172 m² Inhoud 591 m³ t/m 719 m³ Perceeloppervlakte 223 m² t/m 298 m² Start bouw 15-09-2018 Aantal kavels 8 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
 • Verkocht
   in Tuil 4176 CC
  Prijs € 368.500,- tot € 368.500,- Status Verkocht
  2/-1kapwoning Montreux
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Tuil 4176 CC
  Prijs € 345.750,- tot € 345.750,- Status Beschikbaar
  2/1-kapwoning Lausanne
  Bekijk bouwnrs.
 • Te koop
   in Tuil 4176 CC
  Prijs € 121.450,- tot € 262.500,- Status Beschikbaar
  Vrije bouwkavel
  Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.