Terug naar de resultaten
Klingelenberg fase 2C (11 woningen/deelplan 2)
4176 BW Tuil
Koopaanneemsom € 217.500,- tot € 285.000,- Beschikbaar
0344-619344

Kenmerken

Start bouw 15-09-2018 Aantal kavels 11 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Klingelenberg is een kleinschalig plan in een dorpse omgeving. In september 2018 is gestart met Fase 2C van het plan waarin totaal 36 woningen zullen worden gerealiseerd en een drietal vrije bouwkavels is opgenomen! Deze fase is ontworpen met fantastische woningen in een mooie architectonische...
Lees meer

Omschrijving

Klingelenberg is een kleinschalig plan in een dorpse omgeving. In september 2018 is gestart met Fase 2C van het plan waarin totaal 36 woningen zullen worden gerealiseerd en een drietal vrije bouwkavels is opgenomen! Deze fase is ontworpen met fantastische woningen in een mooie architectonische mix.

Het nieuwbouwplan is al grotendeels verkocht, waardoor je als koper de zekerheid hebt dat er reeds gestart is met de bouw van jouw toekomstige woning!
In dit laatste deelplan worden 11 rijwoningen verkocht, waarvan 7 tussenwoningen en 4 hoekwoningen. Een tweetal tussenwoningen hebben een vooruitspringende topgevel, waardoor deze woningen nog ruimer zijn een opvallend aanzien hebben. De hoekwoning met bouwnummer 29 in het plan, wordt standaard opgeleverd met garage.

UNIEK, LICHT, EIGENTIJDS en DUURZAAM!
Alle woningen worden COMPLEET opgeleverd met luxe badkamer, vloerverwarming en zonnepanelen. Voor de keuken geldt een keukencheque, zodat je jouw keuken naar wens kunt richten. Bovendien geldt voor een aantal woningen dat deze al standaard zijn voorzien van een UITBOUW aan de tuinzijde.

Door de gegarandeerde start van de bouw is helaas niet meer mogelijk om, gedurende de bouw, nog aanpassen aan deze woningen te doen. De woningen worden geleverd met compleet sanitair en een keukencheque, waardoor je dus alsnog een hele mooie woning koopt.

Dat zijn de kernkwaliteiten, die deze woningen de kwalificatie uniek geven.

Centraal in Nederland en midden in de Betuwe ligt het dorp Tuil dat behoort tot de gemeente Neerijnen. De landelijke ligging van het dorp, dichtbij de rivier de Waal, waarborgt een rustige woonomgeving. Tegelijkertijd biedt het nagenoeg alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. 

Tuil grenst in het oosten direct aan Waardenburg en bevindt zich dus nabij de A2, maar ook op korte afstand van de A15. Hierdoor zijn de steden Den Bosch, Utrecht en Nijmegen binnen 15 tot 30 autominuten bereikbaar en is het dichtstbijzijnde NS-station, Zaltbommel, binnen een kwartier fietsen gelegen!

Aan de rand van de nieuwbouwwijk zijn een nieuwe basisschool en kinderdagverblijf gerealiseerd. Je kunt je kinderen dus lopend brengen en de wat grotere kinderen kunnen al snel zelfstandig naar school.

Meer weten?
Kom zelf ervaren hoe het is om hier te wonen en vraag naar de mogelijkheden bij de makelaar, om een beter beeld te krijgen bij het dorp Tuil en de mogelijkheden die Plan Klingelenberg biedt.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 217.500,- - € 285.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 118 m² t/m 141 m² Inhoud 432 m³ t/m 510 m³ Perceeloppervlakte 125 m² t/m 247 m² Start bouw 15-09-2018 Start Verkoop 22-07-2018 Aantal kavels 11 Vrij 11 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.