Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Klingelenberg fase 2C (25 woningen)
4176 BW Tuil
Koopaanneemsom € 145.950,- tot € 437.500,- Beschikbaar
0344-619344

Kenmerken

Aantal kavels 25 Woningtypen Bouwgrond,Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

KLINGELENBERG TE TUIL
Klingelenberg is een kleinschalig plan in deze dorpse omgeving. De bouw van Klingelenberg is gepland in enkele fasen. Inmiddels zijn de eerste fases al opgeleverd en bewoond. Tijd voor de volgende fase, waarin 25 woningen zullen worden gerealiseerd...
Lees meer

Omschrijving

KLINGELENBERG TE TUIL
Klingelenberg is een kleinschalig plan in deze dorpse omgeving. De bouw van Klingelenberg is gepland in enkele fasen. Inmiddels zijn de eerste fases al opgeleverd en bewoond. Tijd voor de volgende fase, waarin 25 woningen zullen worden gerealiseerd en een drietal vrije bouwkavels is opgenomen! Deze fase is ontworpen met fantastische woningen in een mooie architectonische mix.

UNIEK, ROYAAL, LICHT, EIGENTIJDS, DUURZAAM en door de vele opties helemaal op je eigen wensen aan te passen. Bovendien zijn de meeste woningen al voorzien van een STANDAARD UITBOUW en worden alle woningen COMPLEET opgeleverd met keuken, luxe badkamer en vloerverwarming. Dat zijn de kernkwaliteiten, die deze woningen de kwalificatie uniek geven.


OMGEVING
Centraal in Nederland en midden in de Betuwe ligt het dorp Tuil dat behoort tot de gemeente Neerijnen. De landelijke ligging van het dorp, dichtbij de rivier de Waal, waarborgt een rustige woonomgeving. Tegelijkertijd geeft het u nagenoeg alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

Tuil grenst in het oosten direct aan Waardenburg en bevindt zich dus nabij de A2, maar ook op korte afstand van de A15. Hierdoor zijn de steden Den Bosch, Utrecht en Nijmegen binnen 15 tot 30 autominuten bereikbaar en ligt het dichtstbijzijnde station in Zaltbommel slechts op 10 minuten afstand!

Aan de rand van de nieuwbouwwijk zijn een nieuwe basisschool en kinderdagverblijf gerealiseerd. Daar kunt u uw kinderen dus lopend naar toebrengen en ze kunnen al heel snel zelfstandig naar school.
Kom zelf ervaren hoe het is om hier te wonen en vraag naar de mogelijkheden bij de makelaar. Graag gaan we met u mee om u een beeld te geven van de omgeving en het dorp Tuil.
 
Overdracht Koopaanneemsom € 145.950,- - € 437.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 117 m² t/m 172 m² Inhoud 432 m³ t/m 725 m³ Perceeloppervlakte 120 m² t/m 750 m² Aantal kavels 25 Aantal Bouwtypes 4 Vrij 16 Woningtypen Bouwgrond,Woonhuis

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.