Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Briljant Plan 19 woningen Passewaaij
4007 HB Tiel
Koopaanneemsom € 267.500,- tot € 410.000,- Beschikbaar
0344-619344

Kenmerken

Aantal kavels 19 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Plan Briljant Passewaay buurt 7
1 vrijstaande woning (type C)
18 twee-onder-één- kap woningen (6 woningen van type B en 12 woningen van type C)

ALGEMENE INFORMATIE:

In de jongste buurt van Passewaay Tiel, worden 18 twee-onder-één kapwoningen en 1 vrijstaande...
Lees meer
Route van naar , 4007 HB Tiel

Omschrijving

Plan Briljant Passewaay buurt 7
1 vrijstaande woning (type C)
18 twee-onder-één- kap woningen (6 woningen van type B en 12 woningen van type C)

ALGEMENE INFORMATIE:

In de jongste buurt van Passewaay Tiel, worden 18 twee-onder-één kapwoningen en 1 vrijstaande woning gebouwd. De kavels hebben een grootte van 200 tot 475 m². Ook de woningen zelf zijn royaal te noemen met 476 tot 602 m³ inhoud.
Kenmerkend zijn de fraaie locatie aan de rand van de wijk nabij diverse voorzieningen zoals winkels en scholen en de fraaie klassieke uitstraling.

De vrijstaande woning (type A) en de twee-onder-één kapwoningen (type B en C) hebben allemaal 3 verdiepingen en zijn voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Tevens zijn de twee-onder-één kapwoningen van het type C voorzien van een woonkeuken.

Wonen tussen de natuur, met rust, ruimte en groen. Dat is wonen in Passewaay Buurt 7 te Tiel. Een schitterende woonlocatie in de Tielerwaard, het landelijke gebied tussen de uiterwaarden van de Waal. Heeft u behoefte aan rust en natuur, dan biedt de schitterende omgeving alle mogelijkheden voor een heerlijke wandeling of een ontspannen fietstocht.

OMGEVING:
Grote steden binnen handbereik
De verkeersstructuur zorgt ervoor dat sluipverkeer niet kan ontstaan. Elke buurt heeft zijn aansluiting op de rondweg die op zijn beurt in verbinding staat met de rijksweg A-15. Via deze verkeersader zijn steden als Utrecht, ’s-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen eenvoudig te bereiken. Naast de auto is Passewaay uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Passewaay heeft een eigen NS-station.
In de wijk Passewaay zijn alle voorzieningen aanwezig die men van een moderne woonwijk mag verwachten. Zo heeft Passewaay zijn eigen winkelcentrum met een supermarkt en een aantal andere winkels zoals een bakker, slager, groente en fruit, bloemenzaak, drogisterij en boekhandel e.d.. De vele groenvoorzieningen in de wijk en de ruime opzet zorgen voor een landelijk karakter. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er tevens volop recreatiemogelijkheden. Zo is er het 27 holes tellende Golfcentrum “De Batouwe’ met fraai gelegen in Engelse landhuisstijl ontworpen clubhuis en het wijkpark “Linge-waal’.

Tiel is tevens een stad waar je alles vindt wat hoort bij comfortabel wonen. Tiel biedt alle voorzieningen die je van een stad mag verwachten, samen met de schitterende natuur in de buurt. De stad heeft zich ook ontwikkeld, het biedt alle voorzieningen die u van een stad mag verwachten. Plezierig dichtbij, plezierig compleet. De rijke historie is ook vandaag de dag nog steeds te herkennen aan de schitterend gerestaureerde binnenstad.
Het ruime aanbod supermarkten, warenhuizen en winkels, de vele terrasjes, restaurants, culturele mogelijkheden en de jaarlijkse evenementen geven aan Tiel de unieke charme en gezelligheid. Ook de zorgvoorzieningen, wijkcentra, kinderopvang en de optimale bereikbaarheid zijn goed geregeld.
Wonen in Tiel betekent wonen met het beste van de stad en de natuur. Een bijzondere plek om lekker te wonen. De ideale woonomgeving!
Overdracht Koopaanneemsom € 267.500,- - € 410.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 123 m² t/m 144 m² Inhoud 476 m³ t/m 602 m³ Perceeloppervlakte 200 m² t/m 475 m² Start Verkoop 06 juli 2017 Aantal kavels 19 Aantal Bouwtypes 3 Vrij 0 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 4007 HB Tiel

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.